spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΝέο Ford Fiesta Van

Νέο Ford Fiesta Van

Ford Fiesta new van 10Το νέο Fiesta Van και τις νέες τεχνολογίες συνδεσιμότητας αποκάλυψε η στην Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου 2018, στο Birmingham της Βρετανίας. Το νέο Fiesta Van σηματοδοτεί την επιστροφή της εταιρίας στην αγορά Vanette. Μαζί με το Transit Connect, το νέο Fiesta van είναι τα πρώτα επαγγελματικά οχήματα στην Ευρώπη που αυξάνουν το επίπεδο άνεσης και παραγωγικότητας για τους επαγγελματίες, χάρη στη νέα τεχνολογία ενσωματωμένου modem FordPass Connect.

Επιστροφή στα επαγγελματικά
Το Fiesta Van επιστρέφει στην οικογένεια επαγγελματικών οχημάτων. Βασισμένο στο τελευταίο, επιβατικό Ford Fiesta new van 11Fiesta, αποτελεί ένα κομψό, συμπαγές και οικονομικό όχημα για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Αντλεί ισχύ από μία γκάμα κινητήρων με δύο βενζινοκινητήρες – 3κύλινδρο 1.1L 85 ίππων και 1.0L EcoBoost 125 ίππων – και έναν 1.5L TDCi diesel σε δύο εκδόσεις ισχύος 85 και 120 ίππων.

Στο εσωτερικό του τρίθυρου αμαξώματος, υπάρχει ένας πρακτικός χώρος φόρτωσης, ικανός να μεταφέρει περίπου 1.0 κυβικά μέτρα φορτίου με μήκος σχεδόν 1.3 m και μικτό ωφέλιμο φορτίο σχεδόν 500 κιλά. Ο χώρος φόρτωσης περιλαμβάνει ένα πλήρες διαχωριστικό πλέγμα από συνθετικό υλικό, ανθεκτικές επενδύσεις στα πλαϊνά τοιχώματα και ένα επίσης ανθεκτικό πλαστικό κάλυμμα πατώματος με τέσσερα άγκιστρα πρόσδεσης φορτίου.

Ford Fiesta new van 14Έξυπνο περιβάλλον εργασίας
Η καμπίνα του νέου Fiesta Van προσφέρει ένα έξυπνο και άνετο περιβάλλον εργασίας, διακοσμημένο με ελκυστικά, ανθεκτικά υλικά και υπερσύγχρονες τεχνολογίες, όπως το σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας SYNC 3 της Ford. Συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto™, το SYNC 3 παραγγέλνεται προαιρετικά και συνοδεύεται από μία ‘αιωρούμενη’, εμπνευσμένη από tablet έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών. Χρησιμοποιώντας το στοιχείο Ford SYNC AppLink, οι οδηγοί μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μία ευρεία γκάμα βασικών εφαρμογών από το smartphone τους, χρησιμοποιώντας τη μεγάλη οθόνη του οχήματος, που τώρα περιλαμβάνει τη δημοφιλή εφαρμογή κυκλοφορίας Waze και το Cisco WebEx.

Με ενσωματωμένο modem FordPass Connect
Οι επαγγελματίες πελάτες απολαμβάνουν επίσης τα πλεονεκτήματα του νέου ενσωματωμένου modem Ford Fiesta new van 16FordPass Connect για συνδεσιμότητα εν κινήσει. Οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν από μία πλούσια γκάμα τεχνολογιών υποστήριξης οδηγού για να αναβαθμίσουν το επίπεδο άνεσης, πρακτικότητας και ασφάλειας του Fiesta Van, όπως Pre Collision Assist με σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης με Pedestrian Detection, Adaptive Cruise Control και Blind Spot Information System.

Η ολοκληρωμένη σειρά τεχνολογιών βοηθά τους οδηγούς να αντιμετωπίζουν τις συνήθεις καθημερινές προκλήσεις, με συστήματα όπως Active Park Assist με Perpendicular Parking και Cross Traffic Alert για ευκολότερο και ασφαλέστερο παρκάρισμα, Traffic Sign Recognition και Adjustable Speed Limiter για την αποφυγή προστίμων υπέρβασης ορίου ταχύτητας.

Ford Fiesta new van 15Και Fiesta Van Sport
Για όσους αναζητούν το απόλυτο σπορ στυλ για τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες, το νέο Fiesta Van διατίθεται σε έκδοση Sport, με μοναδικές εμπρός και πίσω σχεδιαστικές πινελιές, μαρσπιέ βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος και ζάντες αλουμινίου έως 18 ιντσών. Το σπορ θέμα συνεχίζεται και στο εσωτερικό της καμπίνας, με ανανεωμένα καθίσματα και υλικά ταπετσαριών, καθώς και μοναδικό τιμόνι, πεντάλ και λεβιέ ταχυτήτων. Προσαρμοζόμενο Speed Limiter και Lane Keeping System προσφέρονται στάνταρ. Το νέο Fiesta Van θα μπορεί να παραγγέλνεται από φέτος την άνοιξη, με τις πρώτες παραδόσεις στους πελάτες το φθινόπωρο.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO