spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣMcLaren 570S Spider Design Edition 4

McLaren 570S Spider Design Edition 4

Mc Laren 570S Spider Design Edition 10Η McLaren προσφέρει τώρα στους πελάτες της σειράς Sports Series τη μεγαλύτερη επιλογή από ποτέ, καθώς είναι διαθέσιμη για παραγγελίες, με εντελώς νέες προδιαγραφές που προσφέρει το Design Edition, η πανέμορφη και ταχύτατη 570S Spider.

Πέντε συνολικά εκδόσεις σχεδιασμού Spider Design της McLaren 570S διατίθενται προς παραγγελία, προσφέροντας η κάθε μια ένα διαφορετικό, αλλά εντελώς αρμονικό στυλ, Mc Laren 570S Spider Design Edition 11βασισμένο σε επιλογές χρώματος και αισθητικής McLaren. Κάθε μια έκδοση έχει επιμεληθεί προσεκτικά η σχεδιαστική ομάδα της McLaren Automotive, διασφαλίζοντας ότι τα χρώματα, τα υλικά και η αισθητική της μάρκας αλληλοσυμπληρώνονται με το καλύτερο συνολικά αποτέλεσμα.

“Τώρα υπάρχει ένας σχεδόν απεριόριστος αριθμός διαφορετικών επιλογών εξατομίκευσης για τη McLaren 570S Spider” σχολίασε ο διευθυντής σχεδιασμού της McLaren Automotive, Rob Melville. “Έχουμε επιλέξει τα βασικά εξωτερικά και εσωτερικά χρώματα, το κατάλληλο φινιρίσματα και είμαστε πλέον απόλυτα σίγουροι ότι παρουσιάζουν τη 570S Spider με τον πιο επιθυμητό τρόπο για κάθε επιλογή του πελάτη”.

Δείτε τη στο video McLaren 570S Spider

Mc Laren 570S Spider Design Edition 14Και οι πέντε αυτές νέες εκδόσεις Design έχουν δημιουργηθεί ειδικά για το συγκεκριμένο μοντέλο της McLaren Sports Series, ακολουθώντας πιστά την επιτυχία της σειράς Design Edition για το 570S Coupé. Όπως και με το Coupé, όλες οι εκδόσεις 570S Spider Design προσφέρουν ένα οικονομικό πλεονέκτημα. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν πρόσθετα χαρακτηριστικά πέραν του περιεχομένου της έκδοσης Design – όπως αναβαθμίσεις εσωτερικών με ίνες άνθρακα ή εξωτερικά αξεσουάρ, για ακόμη μεγαλύτερη Mc Laren 570S Spider Design Edition 15εξατομίκευση της κάθε έκδοσης. Κάθε μία από τις πέντε εκδόσεις βασίζεται σε ένα ειδικό χρώμα του αμαξώματος, τα Silica White, Storm Gray, Vermillion Red, Onyx Black και Vega Blue, με κάθε ένα να ταιριάζει απόλυτα σε ένα εσωτερικό σχέδιο από τη σειρά By McLaren Designer.

Η McLaren 570S Spider Design Edition 4, όπως αυτές που σας παρουσιάζουμε, είναι βασισμένες στο Onyx Black. Η αναδιπλούμενη σκληρή κορυφή είναι στο χρώμα του αμαξώματος, οι ζάντες αλουμινίου είναι σφυρηλατημένες με 10 ακτίνες με φινίρισμα Stealth και οι δαγκάνες των φρένων είναι σε πορτοκαλί McLaren με μαύρα λογότυπα McLaren. Το εσωτερικό περιλαμβάνει Mc Laren 570S Spider Design Edition 16Alcantara Carbon Black, πορτοκαλί δέρμα Nappa της McLaren, διάτρητα δερμάτινα καθίσματα McLaren Orange με αντιπαραβαλλόμενες ραφές, τιμόνι με συντονισμό χρώματος και διακοσμητικά δερμάτινα καθίσματα από την McLaren.

Και οι τέσσερις εκδόσεις σχεδιασμού του αυτοκινήτου είναι εξίσου εντυπωσιακές. Όλες έχουν τη δική τους προσωπικότητα και στυλ. Αναλυτικότερες πληροφορίες για όλες τις συγκεκριμένες εκδόσεις θα βρείτε στη διεύθυνση: cars.mclaren.com

Οι τιμές των πακέτων Design Edition της McLaren 570S Spider ξεκινούν από 164.750 λίρες Αγγλίας ή από 197.700€ τουλάχιστον για τη Βρετανική αγορά.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO