spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣAvant-garde: το νέο Audi A6 Avant

Avant-garde: το νέο Audi A6 Avant

Audi A6 Avant 11Άλλη μια εντυπωσιακή τεχνολογική κίνηση έρχεται από την Audi. Το νέο Audi A6 Avant συνδυάζει δυναμικό σχεδιασμό με εξαιρετική καθημερινή χρηστικότητα και υψηλή προσαρμοστικότητα. Το πίσω μέρος διαθέτει εντυπωσιακό σχεδιασμό, ενώ ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα από 565 έως 1680 λίτρα.

Αισθητική και λειτουργικότητα
Με τις έντονες γραμμές, τις μεγάλες επιφάνειες και το χαρακτηριστικό πίσω παράθυρο χαμηλού προφίλ, ο εξωτερικός σχεδιασμός αντικατοπτρίζει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας. Η μάσκα Singleframe κυριαρχεί στο μπροστινό μέρος, ενώ η επιμήκης Audi A6 Avant 10σιλουέτα και οι τραπεζοειδείς επιφάνειες γυάλινων επιφανειών κυριαρχούν στην πλευρική όψη. Η μυώδης σχεδιαστική γραμμή οροφής ρέει έως την κολώνα D χαμηλού προφίλ. Η αεροτομή οροφής επεκτείνει τη σιλουέτα και υπογραμμίζει τη σπορ εμφάνιση του A6 Avant. Στο πίσω μέρος, ένα διακοσμητικό περίβλημα παρέχει μια σύνδεση μεταξύ των φωτιστικών σωμάτων. Το νέο Audi A6 Avant έχει μήκος 4,94 μέτρα, πλάτος 1,89 μέτρα και ύψος 1,47 μέτρα. Το εσωτερικό του είναι ακόμα μεγαλύτερο από το μοντέλο που αντικαθιστά. Με πολύ καλή αεροδυναμική, έχει συντελεστή οπισθέλκουσας 0,27, σε ένα πλαίσιο κατασκευασμένο από ατσάλι και αλουμίνιο το οποίο προσφέρει εξαιρετική ακαμψία.

Δείτε το νέο Audi A6 Avant

Με τεχνολογικά πακέτα ασφάλειας
Το A6 Avant συνοδεύεται από ένα ολοκληρωμένο πακέτο συστημάτων ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης Audi A6 Avant 12της τεχνολογίας φωτισμού, των συστημάτων βοήθειας και της παθητικής ασφάλειας. Οι προβολείς LED είναι στάνταρ στο νέο Audi A6 Avant. Διατίθενται τρεις εκδόσεις, με τους προβολείς HD Matrix LED υψηλής δέσμης και ανάλυσης ως την κορυφαία έκδοση.

Το A6 Avant παρέχει ένα ευρύ φάσμα συστημάτων υποστήριξης οδηγού, χωρισμένα στα πακέτα “City” και “Tour”. Εκτός από το πρότυπο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης, τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού περιλαμβάνουν επίσης προσαρμοστική Audi A6 Avant 19υποβοήθηση ταξιδιού για στενούς δρόμους. Υποστηρίζει τον διαμήκη και πλευρικό έλεγχο στην κυκλοφορία stop-and-go μέχρι την ακινησία, σε ταχύτητες οδήγησης μέχρι 250 χιλιόμετρα / ώρα και υποστηρίζει τον οδηγό με επιτάχυνση και πέδηση. Η λειτουργία υποστήριξης συμβάλλει επίσης στη διατήρηση της καθορισμένης ταχύτητας και της απόστασης από το προπορευόμενο όχημα.

Κινητήρες με ήπια υβριδική τεχνολογία
Όλοι οι κινητήρες είναι εξοπλισμένοι με ένα ήπιο υβριδικό σύστημα, το οποίο αυξάνει περαιτέρω την άνεση και την αποτελεσματικότητα και μπορεί να Audi A6 Avant 20μειώσει την κατανάλωση καυσίμου κατά την οδήγηση σε πραγματικές συνθήκες. Η “καρδιά” του συστήματος MHEV, ανακτά μέχρι 12 kW με το σύστημα 48 V κατά τη διάρκεια της πέδησης και τροφοδοτεί την ηλεκτρική ενέργεια σε ξεχωριστή μπαταρία ιόντων λιθίου. Με τον κινητήρα σβηστό, το νέο Audi A6 Avant μπορεί να κινηθεί από 55 έως και 160 χλμ/ώρα. Από πλευράς κιβωτίων υπάρχει ένα επτά σχέσεων S tronic ή οκτώ σχέσεων tiptronic και το τετρακίνητο quattro.

Η ανάρτηση στο νέο A6 Avant προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη διάδοση ανάμεσα στη δυναμική συμπεριφορά και την άνεση. Το στάνταρ προοδευτικό σύστημα διεύθυνσης είναι εξαιρετικά άνετο στη χρήση.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO