spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΗ Jaguar Land Rover σε νέες περιπέτειες

Η Jaguar Land Rover σε νέες περιπέτειες

007 Bond Elements 10Εντυπωσιακή συνέχεια δίνει η νέα αποστολή του πράκτορα 007 με την τριετή συνεργασία που ξεκινά ο James Bond και η Jaguar Land Rover στην νέα υπερσύγχρονη διαδραστική εμπειρία 007 Elements στο Sölden της Αυστρίας.

Πρόκειται για την 25 κινηματογραφική παραγωγή 007 και με αυτοκίνητα της Jaguar Land Rover να έχουν ήδη πρωταγωνιστήσει σε ταινίες Bond από το 1983. Στην 25η αυτή υπερπαραγωγή, 007 Elements, είναι ο επίσημος συνεργάτης και η οποία διαδραματίζεται στην κορυφή του Gaislachkogl σε ύψος 3.050 μέτρων.007 Bond Elements 11

Η νέα παραγωγή 007 Elements θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους θεατές, θα ζήσουν τον κόσμο του υπερπράκτορα πάνω σε μια νέα ορεινή τοποθεσία δίπλα στο εστιατόριο πάγου Q το οποίο χρησιμοποιείται ως το Hoffler Klinik στο Specter. Τετράτροχα πρωταγωνιστές της Jaguar Land Rover είναι το Land Rover Defender και το SVR Range Rover Sport.

Οι fun των κινηματογραφικών ταινιών του 007 θα “ζήσουν” την τελευταία τεχνολογία της Jaguar Land Rover με όλα τα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης και 007 Bond Elements 19την μπαταρία ιόντων λιθίου 90kWh από ένα ηλεκτρικό SUV Jaguar I-PACE που χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία ενός μοντέλου wireframe του πρωτότυπου αυτοκινήτου C-X75 το οποίο πρωταγωνίστησε σε ένα θεαματικό αυτοκινητοκυνηγητό στη Ρώμη.

Αυτοκίνητα της Jaguar Land Rover έχουν ήδη εμφανιστεί σε εννέα ταινίες Bond, από το Octopussy το 1983, όταν ο Roger Moore έκανε μια απόδραση με ένα Range Rover Classic που οδηγούσε η Bianca (Tina Hudson).

007 Bond Elements 16Ο Mark Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Jaguar Land Rover, δήλωσε: “Από μια βρετανική εικόνα σε μια άλλη, η Jaguar Land Rover είναι υπερήφανη που αποτελεί μέρος των 007 Elements, της νέας εμπειρίας James Bond. Έχουμε συνεργαστεί με τις εταιρείες EON Productions και Cable Car Sölden για να παρουσιάσουμε τα οχήματα Bond και τις τελευταίες τεχνολογίες σε αυτή τη μοναδική εγκατάσταση με θέα στις Άλπεις Ötztal “.

Η νέα ταινία θα ξεκινήσει για το κοινό στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 12 Ιουλίου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.007elements.com

Δείτε το trailer της νέας ταινίας 007 Elements

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO