spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣRed Dot βραβείο για το Seat Arona

Red Dot βραβείο για το Seat Arona

Award Red Dot Seat Arona 10Η Seat “καλπάζει” στις πωλήσεις και το νέο Seat Arona κατέκτησε την κορυφαία διακρίση Best Product Design 2018 του φημισμένου σχεδιαστικού διαγωνισμού Red Dot Award. Η στιβαρή και δυναμική εξωτερική σχεδίαση, το ευρύχωρο εσωτερικό και οι πολλαπλές δυνατότητες εξατομίκευσης ήταν οι βασικοί παράγοντες στην επιλογή του Seat Arona ως νικητή του βραβείου Best Product Design 2018.

Ένας καταξιωμένος θεσμόςAward Red Dot Seat Arona 11
Από το 1954, το Red Dot Award είναι ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους σχεδιαστικούς διαγωνισμούς στο κόσμο με σκοπό την αξιολόγηση και τη διεθνή αναγνώριση της ποιότητας και της καινοτομίας στον χώρο του σχεδιασμού. Η πιο σημαντική κατηγορία του διαγωνισμού είναι η «Red Dot Award: Product Design» όπου η κριτική επιτροπή αποτελείται από 40 ειδικούς από όλο τον κόσμο οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με τη δημιουργία των υποψήφιων σχεδίων προκειμένου να αποφευχθεί η Award Red Dot Seat Arona 12σύγκρουση συμφερόντων και να εξασφαλισθεί η αμεροληψία του θεσμού.

Το Arona είναι η απάντηση της Seat για τον οδηγό που αναζητά την ασφάλεια, την αξιοπιστία, τον ενθουσιασμό και την ξεχωριστή σχεδίαση. Αποτελεί άλλο ένα αποφασιστικό βήμα στη σχεδιαστική εξέλιξη της εταιρείας και απόδειξη πως η ισπανική μάρκα είναι μία από τις πιο δυναμικές αυτοκινητοβιομηχανίες. Είναι πολύ εκφραστικό με την οροφή του και οι ράγες οροφής να φέρουν σχεδιαστικές γραμμές που θυμίζουν την αισθητική των οχημάτων παντός εδάφους.

Award Red Dot Seat Arona 14Εσωτερικά, το High Console Concept δίνει στην κονσόλα μεγαλύτερη προβολή ενισχύοντας την ασφάλεια και την εργονομία, καθώς κάθε στοιχείο είναι τοποθετημένο έτσι ώστε να μην αποσπάται η προσοχή του οδηγού από τον δρόμο. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στο κάθισμα του οδηγού και όλα τα όργανα είναι προσανατολισμένα προς αυτόν. Τα πάντα είναι προσβάσιμα, επιτρέποντας εύκολη ρύθμιση και αυξημένη ασφάλεια. Τα Award Red Dot Seat Arona 13καθίσματα είναι πιο άνετα και παρέχουν μεγαλύτερη αίσθηση προστασίας.

Έρχεται έκδοση με συμπιεσμένο φυσικό αέριο
Η ένταξη του Arona στη γκάμα της Seat ενίσχυσε τα αποτελέσματα πωλήσεων της μάρκας. Ήδη έχουν πωληθεί περισσότερες από 25.000 μονάδες του νέου crossover. Μέχρι το τέλος του έτους η εταιρεία θα λανσάρει το Arona TGI, το πρώτο SUV στο κόσμο με συμπιεσμένο φυσικό αέριο.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO