spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣPeugeot 208 GTi από ένα ινδικό αυτοκίνητο

Peugeot 208 GTi από ένα ινδικό αυτοκίνητο

To Top Gear ξαναδίνει πνοή στην θρυλική διαφήμιση του Peugeot 206!

Δείτε το video και θα καταλάβετε!

Όλα ξεκίνησαν από μια ιδέα, μια τρελή ιδέα. Θα μπορούσε άραγε ένα Hindustan Ambassador να Peugeot 208 GTI 10μετατραπεί σε ένα σύγχρονο Peugeot 208 GTi? H ιδέα προέρχεται από την διαφημιστική καμπάνια του Peugeot 206, η οποία γυρίστηκε το 2003 για το λανσάρισμα του μοντέλου στην Ινδία και θεωρείται μια από τις καλύτερες καμπάνιες αυτοκινήτων όλων των εποχών. Με τίτλο «Ο γλύπτης» η διαφήμιση παρουσίαζε έναν νεαρό Ινδό ο οποίος ερωτεύεται ένα Peugeot 206, οπότε σφυροκοπώντας και με την βοήθεια ενός ελέφαντα μετατρέπει ένα Hindustan Ambassador στο αντικείμενο του πόθου του !

Peugeot 208 GTI 12Το ευρέως δημοφιλές site αυτοκινήτων TOP GEAR ανέλαβε λοιπόν το remake αυτής της διαφημιστικής καμπάνιας, αυτή την φορά μετατρέποντας στα αλήθεια ένα Hindustan Ambassador στο σύγχρονο Peugeot 208 GTi – καθώς η Ambassador έχει περάσει πλέον στην κατοχή της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Με την χρήση γνήσιων ανταλλακτικών της Peugeot περιλαμβανομένων των φώτων, των τροχών και της μπροστινής μάσκας ενός 208 GTi, το εγχείρημα επιτεύχθηκε επιτυχώς.

Ε!!!! Αυτό τελικά γίνεται!!!!

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO