spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣAuto Festival στη Θεσσαλονίκη

Auto Festival στη Θεσσαλονίκη

Auto Festival A 2018 11Πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζει το φετινό, o Auto Festival Θεσσαλονίκης, το οποίο είναι το καλύτερο και μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός στο χώρο του αυτοκινήτου των τελευταίων χρόνων στη βόρεια Ελλάδα.

Συνολικά 20 εταιρείες (μάρκες) εκθέτουν περισσότερα από 120 νέα μοντέλα όπου τα περισσότερα από αυτά εμφανίζονται για πρώτη φορά στο κοινό της Β. Ελλάδας και ακόμα το Citroen C4 Cactus, το Volvo CX 40 που πρόσφατα ανακηρύχτηκε αυτοκίνητο της χρονιάς, εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Auto Festival A 2018 12Εξωτικά μοντέλα όπως τα Honda Civic Type R, Ford Mustang, Ford Focus RS, Jaguar F-Pace, BMW M2, Mercedes AMG, Range Rover Sport Face Lift βρίσκονται στο Auto Festival και με ανοιχτές τις πόρτες θα υποδεχθούν το κοινό της Β. Ελλάδας.

Στο χώρο της τεχνολογικής εξέλιξης, η BMW παρουσιάζεται όλη τη γκάμα της σειράς “i” των ηλεκτρικών της αυτοκινήτων με 4 ολοκαίνουργια ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Auto Festival A 2018 24Όπως και η Zhidou εκθέτει τη νέα σειρά ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων πόλης.

Και ακόμα μια ξεχωριστή έκδοση του Ford Ranger ξυπνά τον εξερευνητή που όλοι κρύβουμε μέσα μας.

Να επισημάνουμε ότι το φετινό Auto Festival θα λειτουργήσει για πρώτη φορά σε δύο περιόδους. Η πρώτη Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή 16-17-18 Μαρτίου και τη δεύτερη επίσης Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή 23-24-25 Μαρτίου.

Πρώτη παρουσία έχουμε για το υπέροχο εντελώς Auto Festival A 2018 17νέο Citroen C4 Cactus, το Ευρωπαϊκό αυτοκίνητο της χρονιάς Volvo XC40, πρώτη εμφάνιση και για τα i30 Fastback, όπως και το Kia Picanto X-Line st στο 3ο Auto Festival της Θεσσαλονίκης.

Σημειώστε ότι σήμερα Κυριακή, 18 Μαρτίου, έως το βράδι, είναι η τελευταία ημέρα της πρώτης περιόδου της έκθεσης. Η δεύτερη περίοδος λειτουργίας της είναι το ερχόμενο ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο από 23 έως και 25 Μαρτίου.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO