spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΠανελλήνιες πρεμιέρες στο Auto Festival Θεσσαλονίκης

Πανελλήνιες πρεμιέρες στο Auto Festival Θεσσαλονίκης

Hyundai i30 Fastback 01Πρώτη Εμφάνιση για το i30 Fastback, όπως και για το Kia Picanto X-Line st στο 3ο Auto Festival της Θεσσαλονίκης, το οποίο φέτος θα ανοίξει τις πύλες του σε δύο χωριστές χρονικές περιόδους (16-18 και 23- 25 Μαρτίου).
Το Auto Festival διοργανώνεται στο χώρο της Δ.Ε.Θ, στο Περίπτερο 13 και η Hyundai θα παρουσιάσει όλη τη γκάμα της στους λάτρεις της αυτοκίνησης, με το νέο μοντέλο της i30 Fastback να κατέχει δεσπόζουσα θέση στο περίπτερό της, το οποίο καταλαμβάνει έκταση 238 τ.μ.
Hyundai i30 Fastback

Hyundai i30 Fastback 03Το νέο i30 Fastback είναι το πρώτο 5-θυρο coupe που εισέρχεται στην κατηγορία C, συμπληρώνοντας την οικογένεια i30 ενώ ταυτόχρονα αποπνέει προηγμένη σχεδίαση προσφέροντας premium χαρακτηριστικά με το νέο τύπο αμαξώματος να αντικατοπτρίζει τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Hyundai. Διαθέτει σπορ οδηγικά χαρακτηριστικά, κορυφαίο στάνταρ πακέτο ασφάλειας S-10 – ο ισχυρότερος στάνταρ εξοπλισμός τεχνολογιών ασφαλείας στον κόσμο – καθώς και έξυπνα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας, ενώ οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ του του 1.0 T-GDI υπερτροφοδοτούμενου 3-κύλινδρου με 120 PS ή του υπερτροφοδοτούμενου 4-κύλινδρου κινητήρα 1.4 Τ-GDI με Kia Picanto XLine 04140 ίππους. Αργότερα η γκάμα θα εμπλουτισθεί με ένα νέο 4-κύλινδρο turbo πετρελαιοκινητήρα 1.6-λίτρων 110 και 136ps.

Tην παρουσία του νέου i30 Fastback θα πλαισιώσει το i30 hatchback, όπου αποτελεί αυτοκίνητο DNA για τη Hyundai καθώς εκφράζει τον Modern Premium χαρακτήρα της μάρκας.
Kia Picanto 1.0 l Turbo X-Line

Για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό παρουσιάζεται και το νέο Kia Picanto 1.0 l Turbo X-Line που γίνεται ακόμη πιο απολαυστικό και απευθύνεται σε εκείνους που δίνουν έμφαση στην ξεχωριστή, ιδιαίτερη και δυναμική σχεδίαση, τις υψηλές επιδόσεις και τον πλούσιο εξοπλισμό. Η νέα έκδοση διαφοροποιείται τόσο σε εμφάνιση όσο και σε οδική συμπεριφορά και είναι διαθέσιμη με 2 κινητήρες υψηλής απόδοσης τον ατμοσφαιρικό 1.2lt και τον 1.0Turbo με 100 ίππους.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO