spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣAuto Festival στη Θεσσαλονίκη

Auto Festival στη Θεσσαλονίκη

Ford Ranger on 01Πολύ ενδιαφέρον αναμένεται να είναι το φετινό, o Auto Festival Θεσσαλονίκης, το οποίο θα είναι το καλύτερο και μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός στο χώρο του αυτοκινήτου των τελευταίων χρόνων στη βόρεια Ελλάδα.

Συνολικά 20 εταιρείες (μάρκες) θα εκθέσουν περισσότερα από 120 νέα μοντέλα όπου τα περισσότερα από αυτά εμφανίζονται για πρώτη φορά στο κοινό της Β. Ελλάδας και ακόμα το Citroen C4 Cactus, το Volvo CX 40 που πρόσφατα ανακηρύχτηκε αυτοκίνητο της Honda Civic Type R 02χρονιάς, εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Εξωτικά μοντέλα όπως τα Honda Civic Type R, Ford Mustang, Ford Focus RS, Jaguar F-Pace, BMW M2, Mercedes AMG, Range Rover Sport Face Lift θα βρίσκονται στο Auto Festival και με ανοιχτές τις πόρτες θα υποδεχθούν το κοινό της Β. Ελλάδας.

Στο χώρο της τεχνολογικής εξέλιξης, η BMW θα παρουσιάσει όλη τη γκάμα της σειράς “i” των ηλεκτρικών της αυτοκινήτων με 4 Zhidou 06ολοκαίνουργια ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Όπως και η Zhidou θα εκθέσει τη νέα σειρά ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων πόλης.

Και ακόμα μια ξεχωριστή έκδοση του Ford Ranger θα ξυπνήσει τον εξερευνητή που όλοι κρύβουμε μέσα μας.

Να επισημάνουμε ότι το φετινό Auto Festival θα λειτουργήσει για πρώτη φορά σε δύο περιόδους. Η πρώτη Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή 16-17-18 Μαρτίου και τη δεύτερη επίσης Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή 23-24-25 Μαρτίου.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO