spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣBriggs Automotive Company (BAC)

Briggs Automotive Company (BAC)

Η εταιρία Briggs Automotive Company (BAC) γιόρτασε το Mono Ice Driving Experience, “παίζοντας” κυριολεκτικά πάνω στις παγωμένες επιφάνειες των Σουηδικών λιμνών στην περιοχή Are. Ήταν μια δοκιμασία υψηλής έντασης.
Το MBAC on frozeon lakes 10ono είναι ένα εξαιρετικό αγωνιστικό αυτοκίνητο, ένα εργαλείο το οποίο προσφέρει στον οδηγό του μια μοναδική εμπειρία αγωνιστικής οδήγησης.

Η ομάδα της BAC είχε μαζί της ειδικά επιλεγμένους πελάτες της και λάτρεις της περιπέτειας. Χαρτογράφησε διάφορες απαιτητικές διαδρομές πάνω στον σουηδικό πάγο και κατόπιν “απελευθέρωσε” το Mono, για ακραία οδήγηση σε ένα εκπληκτικό – παγωμένο, χειμερινό σκηνικό. Σε θερμοκρασίες πολύ κάτω του μηδενός, οργανωτές και τυχεροί πελάτες, έζησαν μοναδικές οδηγικές εμπειρίες.

Δείτε το video με το Mono σε δράση στον πάγο

BAC on frozeon lakes 12Το να είναι κάποιος ιδιοκτήτης ενός Mono σημαίνει να είναι μέλος της οικογένειας BAC, μιας κοινότητας ομογενών ενθουσιωδών οδηγών, οι οποίοι συναντιούνται για να γιορτάσουν μια αμοιβαία αγάπη για την ακραία οδήγηση. Και παρά το γεγονός ότι προέρχονται από διαφορετικά υπόβαθρα και οδηγικές δεξιότητες, οι εκπαιδευτές του BAC προσέφεραν εξειδικευμένα μαθήματα σχετικά με τις ιδιαίτερες δυσκολίες της οδήγησης στον πάγο.

Η έκδοση μοντέλου 2016 του Μονό εξοπλίζεται με έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 2,55 λίτρων Mountune 305bhp. Το συνολικού βάρους 580 κιλών μονοθέσιο BAC on frozeon lakes 14επιταχύνει από 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 2,8 δευτ. Πρόσφατα η BAC ξεκίνησε να χρησιμοποιεί στις κατασκευές της υπερυλικά, όπως το γραφένιο, το οποίο είναι μέχρι 20% ελαφρύτερο από τις ίνες άνθρακα και 200 φορές ισχυρότερο από το χάλυβα.

Επόμενη αγωνιστική συνάντηση της BAC θα είναι τον ερχόμενο Μάιο,
όταν θα καλέσει τους πελάτες της στο Isle of Man για μια ακόμη μοναδική οδηγική εμπειρία, αυτή τη φορά πάνω σε στενούς ασφάλτινους δρόμους.

BAC on frozeon lakes 20Η εταιρεία των supercar BAC (Briggs Automotive Company) εδρεύει στο Λίβερπουλ και διοικείται από τους αδελφούς Ian και Neill Briggs. Παράγει το Mono, ένα μονοθέσιο αυτοκίνητο τύπου φόρμουλα που προσφέρει μια μοναδική και συναρπαστική εμπειρία οδήγησης. Από το λανσάρισμά του το 2011, έχει ξεπεράσει τις προβλέψεις της και τώρα εξάγεται σε διάφορες αγορές σε όλο τον κόσμο. Ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία στο Χονγκ Κονγκ στα τέλη του 2015, με οκτώ αυτοκίνητα να πωλούνται σε μία μόνο νύχτα. Οργανωμένες εκθέσεις BAC λειτουργούν σήμερα στη Βόρεια Αμερική, την Ιαπωνία και το Λονδίνο.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO