spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣBMW M2 Coupe Edition Black Shadow

BMW M2 Coupe Edition Black Shadow

BMW M2 Coupe Edition Black 12Με μια ειδική έκδοση η οποία θα διατίθεται από τον ερχόμενο μήνα, η BMW τα κάνει όλα “μαύρα”. Η αποκλειστική BMW M2 Coupe Edition Black Shadow δίνει έμφαση στις επιδόσεις ενός ισχυρού, σπορ αυτοκινήτου με τα κατάλληλα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά. Πρόκειται για ένα compact σπορ αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων.

Με 370 ίππους
Η αγωνιστική τεχνολογία και μία δυναμική σχεδίαση προσανατολισμένη στις επιδόσεις βοηθούν την BMW M2 να διεκδικήσει μία εξαιρετική θέση στην premium compact κατηγορία. Γοητεύει με την ακρίβεια BMW M2 Coupe Edition Black 11συμπεριφοράς και την συναρπαστική επιτάχυνση. Ο straight six κινητήρας των 272 kW/370 hp, η κλασική πίσω κίνηση και η τεχνολογία ανάρτησης που είναι προϊόν της πολυετούς εμπειρίας της μάρκας από το μηχανοκίνητο αθλητισμό, έχει ξεσηκώσει τους λάτρεις της σπορ οδήγησης σε όλο τον κόσμο. Με το προαιρετικό 7-τάχυτο κιβώτιο Μ διπλού συμπλέκτη με Drivelogic, η BMW M2 επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 4,3 δευτερόλεπτα.

Σε πολύ σύντομο διάστημα, η BMW M2 έγινε bestseller, κατακτώντας και νέα target groups. Με πωλήσεις περισσότερες από 12.000 μονάδες σε όλο τον κόσμο την πρώτη πλήρη χρονιά παραγωγής της, η BMW M2 έγινε το πιο επιτυχημένο μοντέλο της BMW BMW M2 Coupe Edition Black 14M τη χρονιά που μας πέρασε.

Μόνο σε μαύρο
Η BMW M2 Coupe Edition Black Shadow διαθέτει επιλεγμένα στιλιστικά στοιχεία που αναδεικνύουν την δυναμική εμφάνιση του κορυφαίου ‘αθλητή’. Η ειδική έκδοση διατίθεται αποκλειστικά με την εξωτερική απόχρωση Sapphire Black metallic. Επιπλέον, black matt σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 19-ιντσών με σχέδιο ακτίνων Y και ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων εμπρός/πίσω υπογραμμίζουν με BMW M2 Coupe Edition Black 17εντυπωσιακό τρόπο την εμφάνιση του compact coupe.

Τα χαρακτηριστικά αυτά ολοκληρώνονται με εξωτερικούς καθρέπτες σε φινίρισμα carbon, μάσκα M και διακοσμητικές μπάρες για τα πλαϊνά πάνελ σε high-gloss black. Με πίσω διαχύτη από carbon και διακοσμητικά σε black-chrome για τις κλασικές, διπλές απολήξεις εξάτμισης M, που είναι επίσης ενσωματωμένες και τις δύο πλευρές στην πίσω ποδιά, η BMW M2 Coupe Edition Black Shadow προσθέτει νέες πινελιές εμπνευσμένες από τους αγώνες.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO