spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣSubaru Viziv Tourer Concept

Subaru Viziv Tourer Concept

Από το ντεμπούτο του Concept VIZIV της Subaru το 2013, η ιαπωνική εταιρεία δημιούργησε μια σειρά θεματικών μοντέλων τα οποία ενσωματώνουν το όραμα της μάρκας για το μέλλον της κατασκευής αυτοκινήτων και προσδοκούν στην απόλυτη απόλαυση και ασφάλεια των πελατών.

Subaru Viziv Tourer Concept 10Σχεδιασμένο με τη φιλοσοφία του tourer, το Subaru VIZIV Tourer Concept συνδυάζει μια διάταξη συμμετρικού AWD με τον επίπεδο boxer κινητήρα και με την πλούσια εμπειρία της Subaru για οδηγική απόλαυση, πρακτικότητα και ασφάλεια. Η νέα concept πρόταση προσφέρει μια νέα αξία, επιτρέποντας στους οδηγούς και τους επιβάτες να απολαμβάνουν πλήρως την εμπειρία του ταξιδιού με αυτοκίνητο.

Ενόψει της εκτεταμένης μελλοντικής ανάπτυξης αυτοματοποιημένων τεχνολογιών οδήγησης, οι προηγμένες λειτουργίες υποστήριξης του οδηγού που συνδυάζουν το σύστημα EyeSight επόμενης γενιάς με άλλες τεχνολογίες, έχουν εγκατασταθεί στο αυτοκίνητο προκειμένου να μειώσουν την κόπωση του οδηγού σε μεγάλες διαδρομές και να επιτρέψουν την ενεργό απόλαυση της οδήγησης με απόλυτη σιγουριά.

Δείτε το video της παγκόσμιας παρουσίασης

Όραμα για την καινοτομία
Ο σχεδιασμός και η εξέλιξη της Subaru θα προχωρήσει στις κατευθύνσεις που υποδεικνύουν τα μοντέλα VIZIV Concept καθώς η εταιρεία συνεχίζει να κατασκευάζει αυτοκίνητα που προσφέρουν Subaru Viziv Tourer Concept 11απόλαυση και ηρεμία.

Το όνομα VIZIV έχει δημιουργηθεί από τη φράση “Όραμα για την Καινοτομία”.
Το νέο Concept Vibe Tourer της Subaru έχει συνολικό μήκος 4.775 χιλ., πλάτος 1.930 χιλ. και ύψος 1.435 χιλ. Το μεταξόνιο φτάνει τα 2.730 χιλ. και τα ελαστικά είναι διαστάσεων 245/40 R20

Χαρακτηριστικά της νέας φιλοσοφίας
Το Subaru VIZIV Tourer Concept έχει σχεδιαστεί με βάση την κοινή φιλοσοφία σχεδίασης «Dynamic x Solid» της Subaru, η οποία αντικατοπτρίζει τις διαδοχικές γενιές των μοντέλων της που συνδυάζουν ανώτερη οδήγηση με υψηλά επίπεδα πρακτικότητας. Είναι “προικισμένο” με ένα crossover μείγμα αξιών για την ενίσχυση του ενεργού τρόπου ζωής, εκφράζοντας την απόλαυση που προσφέρει η Subaru στους πελάτες της.

Subaru Viziv Tourer Concept 12Προηγμένες τεχνολογίες υποβοήθησης οδηγού
Έχει συνδυάσει προηγμένες τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού προγραμματισμένες να κυκλοφορήσουν το 2020. Οι νέες τεχνολογίες θα συνδυάζουν τις υψηλές επιδόσεις που προσφέρουν οι κινητήρες boxer και την μοναδική τετρακίνηση Symmetrical AWD. Το αποτέλεσμα είναι η Subaru να δημιουργήσει ένα concept tourer το οποίο συμβολίζει την απόλαυση και την ασφάλεια στο δρόμο. Με την ενσωμάτωση περαιτέρω βελτιώσεων στην τεχνολογία EyeSight, ραντάρ και υψηλής ακρίβειας συστήματα GPS και πλοήγησης, η Subaru συνεχίζει να επιδιώκει τα τελικά επίπεδα ασφαλείας με στόχο την εξάλειψη των ατυχημάτων αυτοκινήτων που αφορούν τα μοντέλα της.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO