spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΠαγκόσμια ημέρα γυναίκας (8 Μαρτίου)

Παγκόσμια ημέρα γυναίκας (8 Μαρτίου)

World Women's Day 10Η γυναίκα ανέκαθεν αποτελούσε αναπόσπαστοι τμήμα της αυτοκίνησης, είτε του αυτοκινήτου, είτε της μοτοσυκλέτας. Σήμερα, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, ένα ελάχιστο αφιέρωμα σε αυτές, είναι επιβεβλημένο.

Οφείλομε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις γυναίκες οι οποίες συνεισέφεραν με τις ανακαλύψεις και εφευρέσεις τους στην ασφαλέστερη και πιο άνετη μετακίνηση.

Οι ευχές για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας έχουν γίνει πλέον συνήθεια.
Είναι όμως κάτι πολύ παραπάνω από μια σημαντική παρουσία. Η οδήγηση θα ήταν αδύνατη χωρίς καύσιμα, World Women's Day 12τα οποία έγιναν καθαρότερα και ασφαλέστερα χάρη στις ανακαλύψεις για τους καταλύτες από την Αμερικανίδα χημικό Edith Flanigen. Γυναίκα επίσης είναι η εφευρέτης του θερμοστάτη αυτοκινήτου (Margaret Wilcox), ενώ πλέον μπορούμε να βρούμε εύκολα τον προορισμό μας χάρη στην ηθοποιό και εφευρέτρια Hedy Lamarr, οι μελέτες της οποίας οδήγησαν στην τελειοποίηση του GPS.

Αυτές οι γυναίκες έκαναν τα αυτοκίνητα πρακτικά, ασφαλή και άνετα μέσα μετακίνησης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις γυναίκες οι οποίες έκαναν τα αυτοκίνητά μας World Women's Day 20καλύτερα και ασφαλέστερα, αυτά που οδηγούμε σήμερα.

Η γυναίκα σήμερα βρίσκεται στη γραμμή παραγωγής των οχημάτων, οδηγεί αγωνιστικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες με εξαιρετική επιτυχία, είναι παρούσα στα κέντρα έρευνας και εξέλιξης της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Σε όλες τις γυναίκες του κόσμου χρόνια πολλά. Και όχι μόνο σήμερα. Αγάπη, σεβασμός και εκτίμηση όλες τις ημέρες του χρόνου. Διότι γυναίκα είναι πρώτα απ΄ όλα και η μητέρα μας.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO