spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣHyundai Concept car «Le Fil Rouge»

Hyundai Concept car «Le Fil Rouge»

Η Hyundai γιορτάζει την παγκόσμια πρεμιέρα του ολοκαίνουριου Kona Electric, της νέας γενιάς Hyundai Santa Fe και του concept car «Le Fil Rouge» στο Σαλόνι της Γενεύης. Το ευρωπαϊκό Hyundai Le Fil Rouge 10ντεμπούτο του ολοκαίνουριου Hyundai NEXO, του πρώτου SUV που βασίζεται στο υδρογόνο, αποτελεί ένα ακόμα σημείο αναφοράς της παρουσίας της Hyundai. Η τεχνολογία των connected cars σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή σχεδιαστική κατεύθυνση του concept car «Le Fil Rouge» δημιουργεί νέα δεδομένα για την εταιρεία. Επιπλέον, παρουσιάζει το Intelligent Personal Cockpit, το οποίο συνδυάζει τη σύνδεση μεταξύ της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI), του Διαδικτύου (IoT) και της ανίχνευσης του άγχους του οδηγού.

Το «Le Fil Rouge»
Η σχεδίαση είναι πρωταρχικός λόγος για τον οποίο οι νέοι της πελάτες επιλέγουν τη Hyundai. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Hyundai Hyundai Le Fil Rouge 11εργάζεται διαρκώς για τη μελλοντική της σχεδιαστική ταυτότητα. Το πρωτότυπο αυτοκίνητο «Le Fil Rouge» αντιπροσωπεύει τη νέα σχεδιαστική κατεύθυνση της εταιρείας με κυρίως θέμα «Sensuous Sportiness». Με την πρεμιέρα του στη Γενεύη, η Hyundai θέτει τα θεμέλια που θα επηρεάσουν όλες τις μελλοντικές σχεδιαστικές μελέτες. Η αποστολή της σχεδιαστικής κατεύθυνσης επιτυγχάνεται με την εναρμόνιση τεσσάρων στοιχείων: αναλογίες, αρχιτεκτονική, στυλ και τεχνολογία. Με βάση αυτή την ιδέα, η Hyundai θα μειώσει τα σχεδιαστικά όρια μεταξύ σχήματος και λειτουργίας με στόχο να δημιουργηθεί μία ενιαία αισθητική σύνδεση σε όλη τη μελλοντική γκάμα.

Concept car «Le Fil Rouge»

Hyundai Le Fil Rouge 16Το σύστημα Intelligent Personal Cockpit
Με σκοπό η Hyundai να εμπλουτίσει το μέλλον της τεχνολογίας των connected cars, παρουσιάζει το σύστημα Intelligent Personal Cockpit – την τελευταία εφαρμογή πολλαπλών τεχνολογιών αιχμής, όπως το IoT και η αναγνώριση φωνής (AI). Η καμπίνα του αυτοκινήτου θα προσφέρει μια ολόκληρη σειρά νέων δυνατοτήτων ελέγχου φωνής, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος Car-to-Home IoT που επεκτείνει Hyundai Le Fil Rouge 13την εμβέλεια της φωνής του οδηγού στο περιβάλλον του σπιτιού. Ενσωματώνοντας την τεχνολογία του αυτοκινήτου στο σπίτι του πελάτη, είναι δυνατόν να ελέγχετε οικιακές συσκευές με φωνητικές εντολές από το αυτοκινήτου στο σπίτι. Επιπλέον, το Intelligent Personal Cockpit περιλαμβάνει το σύστημα Hyundai Wellness Care, το οποίο ανιχνεύει το επίπεδο άγχους του οδηγού με αισθητήρες στο κάθισμα και το τιμόνι. Το σύστημα αρχίζει να παίζει χαλαρή μουσική και μειώνει το φως της καμπίνας όταν αναγνωρίσει καταστάσεις άγχους.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO