spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣBMW Concept M8 Gran Coupe

BMW Concept M8 Gran Coupe

BMW M8 concept Gran Coupe 10Το BMW Concept M8 Gran Coupe απεικονίζει την έννοια πίσω από το γράμμα “M” με εντυπωσιακό στυλ: σημαίνει “περισσότερα”, από όλα. Ενσωματώνει μια νέα όψη πολυτέλειας για τη μάρκα. Είναι το σύμβολο μιας μοναδικής αντίληψης της πολυτέλειας. Είναι κάτι περισσότερο από ένα πολυτελές σπορ αυτοκίνητο με τέσσερις πόρτες. “Το BMW Concept M8 Gran Coupe έχει σχεδιαστεί για να ανακατεύει τα πράγματα”, εξηγεί ο Domagoj Dukec, Αντιπρόεδρος Design BMW M και BMW i. Όπως και το BMW Concept 8 Series, το BMW BMW M8 concept Gran Coupe 11Concept M8 Gran Coupe παρουσιάζει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της BMW, επικεντρωμένη σε εκφραστική εμφάνιση που δίνει έμφαση στο δυναμισμό του αυτοκινήτου.

Το εντυπωσιακό εξωτερικό του BMW Concept M8 Gran Coupe συνδυάζει τις βασικές αξίες της BMW M με κομψότητα και πολυτέλεια για να δημιουργήσει μια νέα γοητευτική φόρμα και αποκαλύπτει μια νέα και συναρπαστική όψη της BMW M. Το νέο μοντέλο βλέπει το BMW Group να κοιτάζει μπροστά η BMW Σειρά 8 Gran Coupe και η BMW M8 Gran Coupe, τα οποία θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του 2019 και θα ολοκληρώσουν την οικογένεια BMW Σειρά 8.

Δείτε το video της BMW M8 Gran Coupé Concept

Το εντυπωσιακό μπροστινό άκρο του BMW Concept M8 Gran Coupe προσφέρει την άμεση υπόσχεση μιας εξαιρετικής εμπειρίας απόδοσης. Οι μυώδεις επιφάνειες εντυπωσιάζουν. Οι BMW M8 concept Gran Coupe 12προβολείς είναι τοποθετημένοι ελαφρώς υψηλότεροι από την εμπρός μάσκα και δίνουν την εντύπωση ότι κάθονται πιο κάτω, γεγονός που υπογραμμίζει περαιτέρω την εγγύτητα του αυτοκινήτου στην άσφαλτο. Μέσα στους προβολείς, η τεχνολογία φωτισμού είναι εξέλιξη αυτών της M8 GTE.

Ακόμη και όταν βλέπουμε από απόσταση, οι αναλογίες του BMW Concept M8 Gran Coupe ακτινοβολούν τον δυναμικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Μεγάλο μεταξόνιο, μακρύ καπό, ρέουσα γραμμή οροφής και κοντή ουρά δημιουργούν μια κομψή σπορ σιλουέτα κουπέ. Πιο κάτω, οι μυώδεις καμπύλες των BMW M8 concept Gran Coupe 13τροχών προσφέρουν μια οπτική έκφραση της ισχύος που λειτουργεί μέσω του πίσω άξονα. Οι ομαλές μεταβάσεις μεταξύ των επιφανειών αποπνέουν μια μοναδική αισθητική.

Το φινίρισμα Salève Vert, το χρώμα του οποίου φαίνεται να αλλάζει από πράσινο σε γκριζωπό μπλε σε διαφορετικά φώτα, δημιουργεί μια εξαιρετικά αποτελεσματική σύνθεση επιφάνειας και συνεργάζεται με το χρυσοκίτρινο παράθυρο, το μονόγραμμα M και φυσικά τις δύο μεγάλες απολήξεις της εξάτμισης.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO