spot_img

Cupra e-Racer

Cupra e-Racer

To πρώτο 100% ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο τουρισμού στον κόσμο

Λίγο πριν την έναρξη της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης, ο Πρόεδρος της SEAT, Luca de Meo, πραγματοποίησε διαδικτυακή τηλεδιάσκεψη με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις της SEAT και της νεοσύστατης, ανεξάρτητης πλέον, Μάρκας CUPRA.

Δείτε το video

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η SEAT είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Μετά το κλείσιμο του προηγούμενου έτους, με τα καλύτερα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί τα τελευταία 16 χρόνια, οι πωλήσεις SEAT συνεχίζουν να αυξάνονται και τον πρώτο μήνα του 2018 (αύξηση 20,4%).

cupra_e-racer_01_customΓια πρώτη φορά θα παρουσιαστεί επισήμως στο κοινό η νέα μάρκα CUPRA, μία ιδιαίτερη μάρκα για ιδιαίτερους ανθρώπους. Η CUPRA κάνει το ντεμπούτο της στη Γενεύη για να κατακτήσει τους λάτρεις των αυτοκινήτων.

Στο περίπτερο CUPRA, το ισχυρό, δυναμικό και αποκλειστικό CUPRA Ateca, θα στρέψει τα βλέμματα πάνω του. Ένα μοναδικό μοντέλο στη κατηγορία του με 300 PS, 4Drive και 7-τάχυτο κιβώτιο DSG.

CUPRA eRacer

cupra_e-racer_02_custom

Σίγουρα, ένα από τα highlights στο περίπτερο CUPRA θα είναι το CUPRA e-Racer που θα κάνει εκεί την παγκόσμια πρεμιέρα του. Το CUPRA e-Racer είναι ένα αυθεντικό αγωνιστικό αυτοκίνητο με απόδοση 300 kW η οποία σκαρφαλώνει ακόμα και στα 500 kW στο peak της απόδοσης. Το CUPRA e-Racer θα είναι το πρώτο 100% ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο τουρισμού στο κόσμο. Και καθώς η CUPRA θέλει να φέρει το νέο όραμα της και στους αγώνες, θα είναι το πρώτο της αγωνιστικό μοντέλο στο Πρωτάθλημα TCR.

Στο περίπτερο της SEAT, η μάρκα θα παρουσιάσει επίσης το Leon CUPRA R ST με κινητήρα 2.0 TSI, 4Drive και με κιβώτιο DSG καθώς και το 5-θυρο Leon FR με κινητήρα 1.5 150 PS TSI EVO.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO