spot_img

Opel Combo Life

Ope Combo Life 10Μια διαφορετική πρόταση η οποία στοχεύει στην “καρδιά” της κάθε οικογένειας είναι η 5η γενιά Combo, η οποία με νέα αρχιτεκτονική θα είναι διαθέσιμη προς παράδοση το δεύτερο 6μηνο της χρονιάς.

Και προκειμένου να καλυφθεί κάθε ανάγκη μετακίνησης θα διατίθεται σε εκδόσεις με μακρύ (4,40 μ.) ή κοντό μεταξόνιο (4,40 μ.), 5θέσιες ή 7θέσιες και με χώρο αποσκευών, από 597 μέχρι 2.693 λίτρα.

Τα τρία πίσω καθίσματα διαθέτουν βάσεις παιδικών καθισμάτων Isofix, ενώ η πανοραμική οροφή είναι ένα παράθυρο με θέα. Το νέο Opel Combo Life ανεβάζει Ope Combo Life 11τον πήχη και σε επίπεδο τεχνολογίας και προάγει τα επίπεδα ασφάλειας και άνεσης σε μία νέα διάσταση. Υιοθετεί νέες τεχνολογίες και συστήματα υποστήριξης οδηγού, γνωστά από την κατηγορία συμπαγών ή SUV μοντέλων, όπως Σύστημα Αναγνώρισης Κόπωσης Οδηγού (Driver Drowsiness Alert), Κάμερα Οπισθοπορείας (Rear View Camera) με πανοραμική απεικόνιση 180° (bird’s-eye view), Head up display, IntelliGrip, και λειτουργίες άνεσης, όπως θερμαινόμενα καθίσματα και θερμαινόμενο δερμάτινο τιμόνι. Νέο είναι το Flank Guard, που υποστηρίζει τον οδηγό όταν ελίσσεται με χαμηλή ταχύτητα. Πέραν αυτών, το νέο Opel Combo Life διαθέτει ελκυστική εμφάνιση χάρη στις ιδιαίτερες αναλογίες του που προβάλουν τη στιβαρότητά του.

Δείτε το video του νέου Opel Combo Life

Φιλικό περιβάλλον για την οικογένεια
Η δυνατότητα μεταφοράς μεγάλου αριθμού αποσκευών, σπορ εξοπλισμού ή ακόμα και μεγαλόσωμων κατοικίδιων στις διακοπές, θα είναι παιχνιδάκι για τους ιδιοκτήτες του Opel Combo. Η πενταθέσια, στάνταρ μOpe Combo Life 12ήκους έκδοση, διαθέτει χώρο αποσκευών 597 λίτρα κατ’ ελάχιστο. Όσοι χρειάζονται ακόμα περισσότερο χώρο μπορούν να επιλέξουν την έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο με ελάχιστο χώρο αποσκευών 850 λίτρα .

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ένα μικρό όχημα μεταφορών. Με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα, ο χώρος αποσκευών της στάνταρ έκδοσης μπορεί να υπερτριπλασιαστεί φτάνοντας τα 2.126 λίτρα που σημαίνει ότι μεταφέρει εύκολα τον εξοπλισμό του camping, τα ποδήλατα ή μεγάλα δέματα. Η μακρύτερη έκδοση του Combo Life προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χωρητικότητα όταν τα πίσω καθίσματα είναι αναδιπλωμένα. Σε αυτή τη διάταξη φτάνει στην εντυπωσιακή τιμή των 2.693 λίτρων.

Ope Combo Life 13Το κάθισμα του συνοδηγού αναδιπλώνεται στο ίδιο επίπεδο με τα πίσω καθίσματα, επεκτείνοντας το μήκος της επιφάνειας φόρτωσης, ώστε να μπορούν να μεταφέρονται ακόμα και σανίδες του σερφ.

Η δεύτερη σειρά καθισμάτων ρυθμίζεται επίσης, σύμφωνα με τις προσωπικές επιθυμίες του ιδιοκτήτη. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ του στάνταρ πάγκου με διαιρούμενα 60/40 πίσω καθίσματα ή των τριών ατομικών καθισμάτων, που αναδιπλώνονται εύκολα από το χώρο αποσκευών. Και στις δύο περιπτώσεις, το κάθε κάθισμα έχει τη δική του βάση παιδικού καθίσματος Isofix στάνταρ. Τέλος, εύκολη πρόσβαση στο χώρο επιβατών παρέχουν οι συρόμενες πόρτες.

Ο καλύτερος φίλος για το ταξίδι
Οι δυνατότητες αποθήκευσης του είναι πολλές, με το μεγάλο θάλαμο στην κεντρική κονσόλα να χωράει τα Ope Combo Life 14πάντα, από μπουκάλια 1,5 L μέχρι smartphones και από πορτοφόλια μέχρι tablets. Επιπλέον, οι εμπρός και πίσω επιβάτες μπορούν να αποθηκεύουν με ασφάλεια αντικείμενα στις μεγάλες θήκες των θυρών. Οι πίσω επιβάτες μπορούν να χρησιμοποιούν τις θήκες στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων, ενώ οδηγός και συνοδηγός έχουν στη διάθεσή τους το πάνω ή το κάτω ντουλαπάκι. Το πάνω ντουλαπάκι προσφέρεται για μεγαλύτερα αντικείμενα επειδή είναι ιδιαίτερα ευρύχωρο χάρη στην τοποθέτηση του αερόσακου συνοδηγού στην οροφή.

Ope Combo Life 15Με Trailer Stability Control
Όσοι χρειάζονται ακόμη περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, ή επιθυμούν να ρυμουλκήσουν ένα μικρό τροχόσπιτο (φορτίο τρέιλερ έως 1.500 κιλά) μπορούν να τοποθετήσουν σταθερό ή αφαιρούμενο κοτσαδόρο. Για μέγιστη ασφάλεια, το Opel Combo Life διατίθεται με στάνταρ το σύστημα Trailer Stability Control (TSC), όταν παραγγέλνεται με κοτσαδόρο. Αυτή η πρόσθετη λειτουργία ESP σταθεροποιεί την όποια τάση ταλάντωσης του τρέιλερ, ή επιβραδύνει το όχημα ανάλογα με τις ανάγκες. Εάν τα μέτρα αυτά δεν είναι αρκετά για να αποτρέψουν τον κίνδυνο, το σύστημα μειώνει ακόμα περισσότερο την ροπή του κινητήρα και Ope Combo Life 16φρενάρει το όχημα ώστε να βρίσκεται εκτός ζώνης επικίνδυνης ταχύτητας.

Κινητήρες & κιβώτια
Κάτω από το καπό, θα είναι διαθέσιμη η γνωστή γκάμα κινητήρων Opel, μεταξύ διαφόρων υπερτροφοδοτούμενων, άμεσου ψεκασμού βενζινοκινητήρες και κινητήρες diesel. Οι κινητήρες συνδυάζονται με πεντατάχυτο ή εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, ενώ προαιρετικά, διατίθεται για πρώτη φορά στην κατηγορία, οκτατάχυτο αυτόματο.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO