spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣH Honda στη Γενεύη

H Honda στη Γενεύη

Με τρεις διαφορετικές και εντυπωσιακές προτάσεις η Honda θέλει να κάνει ισχυρή την παρουσία της στο επερχόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, το οποίο θα διεξαχθεί από 8 έως και 18 Μαρτίου.

Honda CR-V Hybri 01Ντεμπούτο θα πραγματοποιήσει η νέα γενιά CR-V για την Ευρώπη.
Το Urban EV Concept έρχεται από το Τόκιο με το Sports EV Concept και το concept NeuV.
Και η τρίτη πρόταση αφορά το Motorsport και θα παρουσιαστεί το Civic Type R TCR.

Το νέο CR-V
Η τελευταία γενιά του Honda CR-V θα κάνει την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του στη Γενεύη. Διαθέσιμο για πρώτη φορά στην Ευρώπη με την επιλογή ενός υβριδικού κινητήρα, το νέο SUV θέτει το νέα δεδομένα όσον αφορά την ποιότητα, την εσωτερική ευρυχωρία και τη φινέτσα.

Οι τρεις ηλεκτρικές έννοιες της HondaHonda Urban EV 02
Το Urban EV Concept επιστρέφει στην Ευρώπη μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο του 2017. Το Concept σηματοδοτεί την πρόθεση της Honda να εισέλθει στην ευρωπαϊκή αγορά ηλεκτρικών οχημάτων, με την έκδοση παραγωγής να σχεδιάζεται για το 2019.

“Ολόφρεσκο” από την πρεμιέρα του στο Τόκυο Motor Show τον περασμένο Οκτώβριο, η Honda θα παρουσιάσει επίσης το Sports EV Concept. Με ένα ελκυστικό σχεδιασμό και χαμηλό κέντρο βάρους, η ιαπωνική εταιρεία θα δείξει πως θα είναι το ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο του μέλλοντος.

Honda Civic TCR 03Η τρίτη ηλεκτρική πρόταση θα είναι το NeuV. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Show Consumer Electronics το 2017 και αποτελεί μια προηγμένη ηλεκτρική ιδέα γεμάτη με αυτόνομα χαρακτηριστικά και τεχνητή νοημοσύνη.

Civic Type R TCR
Παράλληλα με την γκάμα των νέων ηλεκτρικών αυτοκινήτων, η Honda θα παρουσιάσει το Civic Type R TCR.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO