spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΗ Seat θα προσλάβει 115 νέους υπαλλήλους

Η Seat θα προσλάβει 115 νέους υπαλλήλους

Η ανάπτυξη είναι μια έγνοια η οποία θα πρέπει καθημερινά να έχει απτά αποτελέσματα. Αυτό, Seat Martorel 10δηλαδή, το οποίο δεν υπάρχει στη χώρα μας. Τώρα η SEAT πρόκειται να προσλάβει 115 νέους υπαλλήλους προκειμένου να ενισχύσει την παραγωγή στο εργοστάσιο στο Martorell. Οι υπάλληλοι αυτοί έχουν σήμερα προσωρινή σύμβαση απασχόλησης μέσω τρίτου και θα προσχωρήσουν στη SEAT με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου στις 5 Φεβρουαρίου.

Οι 115 νέοι υπάλληλοι θα προστεθούν στους 150 που εντάχθηκαν στην εταιρεία στις 8 Ιανουαρίου για να ενισχύσουν το εργατικό Seat Martorel 11δυναμικό στις γραμμές παραγωγής, ειδικά για το Ibiza και το Arona τα οποία κατασκευάζονται με χρήση της νέα πλατφόρμα MQB A0 του Ομίλου Volkswagen που πρώτη λάνσαρε η SEAT το 2017. Επίσης, για να ανταποκριθεί στην αύξηση της παραγωγής, η SEAT πρόκειται φέτος να προγραμματίσει πρόσθετες βάρδιες τα Σαββατοκύριακα. Αρχικά, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στη γραμμή παραγωγής 2 (SEAT Leon) το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, καθώς και στις 10 και 17 Φεβρουαρίου.

Seat Martorel 13Ο SEAT Vice-President Human Resources Xavier Ros υπογράμμισε ότι «με την ενσωμάτων 115 υπαλλήλων με σύμβαση αορίστου χρόνου, διατηρούμε τη δέσμευση μας στα εργατικά συνδικάτα να προστεθούν όλοι οι απαραίτητοι επαγγελματίες στο εργατικό δυναμικό της SEAT προκειμένου να επιτευχθούν οι προγραμματισμένοι όγκοι παραγωγής. Φέτος έχουμε ήδη δημιουργήσει 265 νέες μόνιμες θέσεις εργασίας και δεν αποκλείουμε τη πρόσληψη επιπλέον εργαζομένων εάν αυτό απαιτείται από τις ανάγκες παραγωγής».Seat Martorel 14

Το 2017 το εργατικό δυναμικό του SEAT Group αυξήθηκε κατά 185 άτομα. Επιπλέον, το περασμένο έτος η SEAT προσέλαβε 75 εκπαιδευόμενους που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στη Σχολή Μαθητείας. Από το 2015, η εταιρεία αύξησε τον αριθμό των εργαζομένων κατά 470 άτομα, ενώ στο τέλος του 2017 το εργατικό δυναμικό του SEAT Group ανερχόταν σε 14.672 μόνιμους υπαλλήλους.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO