spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣEuro NCAP Best in Class Cars of 2017

Euro NCAP Best in Class Cars of 2017

Best in class 2017 02Ο Ευρωπαϊκός οργανισμός ασφάλειας Euro NCAP ανακοίνωσε για το ποιά είναι τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα της χρονιάς. Τα αποτελέσματα αυτά προέρχονται από τις εξονυχιστικές δοκιμές και crash test που πραγματοποίησε ο ανεξάρτητος αυτός οργανισμός με τα νέα δεδομένα που ισχύουν εδώ και μετρικούς μήνες.

Ο Euro NCAP πραγματοποιεί αυτόν τον “διαγωνισμό” εδώ και χρόνια και μάλιστα φθάνει σε θέση να προτείνει προς αγορά τα συγκεκριμένα μοντέλα. Τα χωρίζει σε έξι κατηγορίες και τα ξεχωρίζει με βάση την αναλυτική βαθμολογία που πέτυχαν σε διάφορους ασφάλειας.

Δείτε να διαλύονται τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα της χρονιάς
Euro NCAP Best in Class Cars of 2017

Αυτά είναι τα ασφαλέστερα
Από τις συνολικά 69 δοκιμές πρόσκρουσης και αξιολόγησης που πραγματοποίησε το 2017, Best in class 2017 03προέκυψαν 7 μοντέλα σε 6 κατηγορίες, που ο Euro NCAP τα θεωρεί ότι είναι τα ασφαλέστερα στην κατηγορία τους. Με βάση αυτή την αξιολόγηση τα μοντέλα που φέρουν τον τίτλο “Best in Class Cars of 2017” είναι τα Volkswagen T-Roc, Volkswagen Polo, Volkswagen Arteon, Volvo XC60, Opel Crossland X, Subaru XV και Subaru Impreza. Όλα τα μοντέλα είναι 5άστερα , εξασφαλίζοντας την υψηλότερη βαθμολογία ακόμη, στην προστασία των επιβατών, των παιδιών και των πεζών.Best in class 2017 04

Executive: VW Arteon
Large Off-Road: Volvo XC60
Small Off-Road: VW T-Roc
Supermini: VW Polo
Small MPV: Opel Crossland X
Small Family Car: Subaru XV & Subaru Impreza

VW Arteon 06VW Arteon
Πέτυχε υψηλή βαθμολογία 96% στην προστασία των επιβατών, 85% στην προστασία των παιδιών, 85% στην προστασία των πεζών και 82% στα διάφορα συστήματα ασφαλείας με τα οποία είναι εξοπλισμένο. Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία του στο PDF του Euro NCAP.

PDF VW Arteon

Volvo XC60 07Volvo XC60
Ο Σουηδός κατασκευαστής κατάφερε για μια ακόμη χρονιά να διακριθεί με βαθμολογία 98% στην προστασία των επιβατών του, με 87% στην προστασία των παιδιών, 76% στην προστασία των πεζών, αλλά και με 95% στα διάφορα συστήματα ασφαλείας του. Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία του στο PDF του Euro NCAP.

PDF Volvo XC60

VW T-Roc 08VW T-Roc
Το ολοκαίνουργιο γερμανικό μοντέλο πέτυχε μέγιστη βαθμολογία 96% στην προστασία των επιβατών, 87% στην προστασία των παιδιών, 79% στη προστασία πεζών και 71% στα συστήματα ασφαλείας με τα οποία είναι εξοπλισμένο. Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία του στο PDF του Euro NCAP.

PDF VW T-Roc

VW Polo 09VW Polo
Άλλο ένα γερμανικό μοντέλο στα ασφαλέστερα της χρονιάς είναι το νέο Polo το οποίο κατάφερε να πετύχει 96% στην προστασία των επιβατών του, 85% στην προστασία των παιδιών, 76% στην προστασία των πεζών και 59% στα διάφορα συστήματα ασφαλείας. Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία του στο PDF του Euro NCAP.

PDF VW Polo

Opel Crossland X 10Opel Crossland X
Σημαντική επιτυχία για το PSA Group το οποί πρόσφατα εξαγόρασε την Opel. Το εν λόγω μοντέλο πέτυχε 85% στην προστασία των επιβατών του, 84% στην προστασία των παιδιών, 62% στην προστασία των πεζών και 57% στα διάφορα συστήματα ασφαλείας. Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία του στο PDF του Euro NCAP.

PDF Opel Crossland X

Subaru XV 11Subaru XV
Για μια ακόμη φορά η Subaru πετυχαίνει κάτι τόσο σημαντικό. Το Subaru XV πέτυχε 94% στην προστασία των επιβατών, 89% στην προστασία των παιδιών, 84% στην προστασία των πεζών και 68% στα συστήματα ασφαλείας. Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία του στο PDF του Euro NCAP.

PDF Subaru XV

Subaru Impreza 12Subaru Impreza
Παράλληλα, το Subaru Impreza πέτυχε 94% στην προστασία των επιβατών, 89% στην προστασία των παιδιών, 82% στην προστασία των πεζών και 68% στα συστήματα ασφαλείας.

Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία του στο PDF του Euro NCAP.

PDF Subaru Impreza

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO