spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΗ Mercedes εξελίσσει την X-Class

Η Mercedes εξελίσσει την X-Class

Mercedes X Class camper 01Η X-Class Mercedes-Benz δημιουργεί το νέο όχημα για διακοπές περιπέτειας. Το νέο van camper δημιουργείται από την Tischer και την VanEssa mobilcamping. Και με τον τρόπο αυτό μια ιστορία επιτυχίας συνεχίζεται: τώρα η οικογένεια της Mercedes-Benz Marco Polo είναι πιο διεθνής από ποτέ.

Το νέο δημιούργημα θα εκτίθεται στο κοινό από τις 13 έως τις 21 Ιανουαρίου στο Caravan, Motor, Touristik στο Ανόβερο. Τα δύο concepts που είναι βασισμένα στο νέο pickup, Mercedes X Class camper 02το X-Class, διαθέτουν καμπίνα από τον bodybuilder Tischer, καθώς και μια ιδέα μετατροπής με ενσωματωμένο σύστημα κουζίνας από την VanEssa mobilcamping.

Στην ίδια έκθεση η Mercedes θα έχει την πλήρη οικογένεια Marco Polo σε μια από τις μεγαλύτερες δημόσιες εκθέσεις για τον τουρισμό και τον ελεύθερο χρόνο στον κόσμο: το συμπαγές ταξί Marco Polo καθώς και τα ψυχαγωγικά οχήματα Marco Polo ACTIVITY και Marco Polo HORIZON.

Pickup: χώρος για περιπέτεια σε μια αναπτυσσόμενη αγορά

Mercedes X Class camper 04Οι εταιρείας van φαίνεται να γνωρίζουν πολλά περισσότερα και αποφάσισαν να προσφέρουν πιο ισχυρά κίνητρα για τους πελάτες που θα αποφασίζουν να αγοράσουν ένα van ή Pickup . Από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο του 2017, σχεδόν 38.000 νέα οχήματα καταγράφηκαν σε όλες τις κατηγορίες φορτηγών με τροχόσπιτα, σύμφωνα με τη Γερμανική Ένωση Βιομηχανιών Αυτοκινήτων (Caravanning Industrie Verband). Το νούμερο αυτό είναι περίπου 5.000 περισσότερα από ό, τι την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους.
Mercedes X Class camper 03Και τώρα δεν επιτρέπεται να μείνει χώρος για τους άλλους ανταγωνιστές. Πολλοί πελάτες είναι αποφασισμένοι να χρησιμοποιούν τα “σπίτια” τους και να και να ταξιδεύουν σε διάφορες περιοχές όπως από τα Highlands της Σκωτίας μέχρι τα απομακρυσμένα περάσματα στα Καρπάθια Όρη της Ρουμανίας ή σε μαγευτικές ανατολές στο Plage Blanche στο Μαρόκο. Το κάμπινγκ έχει γίνει μια περιπέτεια και μια ευκαιρία να αυξηθούν οι πωλήσεις.

Ασφαλώς η δημιουργία αυτή είναι υπερεξοπλισμένη, με ότι μπορεί και δεν μπορεί να φανταστεί ο κάθε υποψήφιος αγοραστής. Προς το παρόν η τιμή των δημιουργιών παραμένει άγνωστη, αλλά πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμη στην αγορά.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO