spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΗ νέα ιδέα από το Kia Niro EV Concept

Η νέα ιδέα από το Kia Niro EV Concept

Kia EV concept 12Η Kia Motors θα παρουσιάσει ένα νέο ολοκαίνουριο concept car μαζί με το όραμα της μάρκας για μελλοντική κινητικότητα στο Consumer Electronics Show (CES) στο Λας Βέγκας στις 8 Ιανουαρίου.

Συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα του σχεδιασμού της Kia με ένα εξαιρετικά αποδοτικό ηλεκτροκινητήρα με μπαταρίες, η νέα ιδέα αποτελεί το επόμενο βήμα στο συνεχιζόμενο ταξίδι της μάρκας στην ηλεκτροκίνηση. Η φιλοσοφία περιλαμβάνει επίσης μια διεπαφή ανθρώπου-μηχανής (HMI) μαζί με ένα προηγμένο νέο σύστημα φωτισμού “γραφικών Kia EV concept 10κινήσεων”, προεπισκόπηση των δυνατοτήτων αυτών των τεχνολογιών για εισαγωγή στην παγκόσμιο αγορά τα επόμενα χρόνια.

Τεχνολογίες Kia ‘Beyond Autonomous Driving’
Παράλληλα με τη νέα ιδέα της Kia, θα αποκαλυφθεί μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά και καινοτομίες στο αυτοκίνητο. Τα διαδραστικά εκθέματα της Beyond Autonomous Driving της Kia συνδυάζουν υπάρχουσες και μελλοντικές τεχνολογίες για να περιγράψουν τα σχέδια της εταιρείας για αυτονομία και κινητικότητα των οχημάτων, των επερχόμενων αυτόνομων τεχνολογιών κίνησης.

Kia EV concept 13Πρώτη παγκόσμια σύνδεση 5G στο αυτοκίνητο
Η Kia θα παρουσιάσει τρία διαδραστικά εκθέματα τύπου cockpit σχεδιασμένα για να δείξουν πώς η εταιρεία θα ενσωματώσει νέες τεχνολογίες για να ενισχύσει την επικοινωνία και την αλληλεπίδραση μεταξύ επιβατών και οχημάτων. Αυτές περιλαμβάνουν νέες προηγμένες τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού και πρωτοποριακές λειτουργίες HMI, καθώς και την πρώτη παγκόσμια σύνδεση 5G στο αυτοκίνητο.

Kia EV concept 14Τεχνολογίες του μακρινού μέλλοντος σήμερα
«Η εικονική πραγματικότητα και η πλήρης συνδεσιμότητα των οχημάτων θεωρούνταν κάποτε τεχνολογίες του μακρινού μέλλοντος. Καθώς γίνονται γρήγορα μια πραγματικότητα, η Kia διερευνά πώς να προσαρμόζει αυτές τις νέες τεχνολογίες στους πελάτες της. Στο CES θα μοιραστούμε τη στρατηγική μας και το όραμά μας για τη μελλοντική κινητικότητα και θα παρουσιάσουμε μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών που οι πελάτες μας θα μπορούν να προσβλέπουν “, δήλωσε ο Dr. Woong-cheol Yang, Αντιπρόεδρος και Διευθυντής του Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης Hyundai-Kia.

2019 Kia Niro EV Concept A look into the Kia future

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO