spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣPerformance Car Show

Performance Car Show

Από τις 11 έως τις 14 Ιανουαρίου στο Εθνικό Εκθεσιακό Κέντρο (NEC) στο Μπέρμιγχαμ, παράλληλα με την Autosport International, το Performance Car Show θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να 911 GT3 01θαυμάσουν από κοντά μερικά από τα πιο σπάνια αυτοκίνητα επιδόσεων.

Το Performance Car Show αποτελεί μέρος του Motorsport – ενός από τους κορυφαίους εκδοτικούς οίκους της Βρετανίας και όχι μόνο. Ανάμεσα στα μοναδικά Supercars που θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν οι επισκέπτες θα είναι τα Volkswagen Golf GTI TCR 2018, το Jaguar XE SV Project 8, το Porsche 991.2 GT3, το McLaren 570S GT4, το BAC Mono, το URBAN Automotive Velar, το Liberty Walk EU Lamborghini Aventador και Liberty Walk EU Mustang.

Volkswagen Golf GTI TCR 2018Golf GTI TCR 03
Το βρετανικό ντεμπούτο του πραγματοποιεί το Volkswagen Golf GTI TCR, έκδοση του 2018. Το αυτοκίνητο αποτελεί την εξέλιξη του περσινού μοντέλου το οποίο είναι ένα καθαρόαιμο αυτοκίνητο πίστας. Το GTI TCR με τη βοήθεια ενός στροβιλοκινητήρα 2.0 λίτρων, είναι η τελευταία εξέλιξη της μεγάλης αγωνιστικής κληρονομιάς της Volkswagen.

Project Jaguar XE SV 8
Η πιο ισχυρή Jaguar που κατασκευάστηκε ποτέ, το XE SV Project 8, δεν θα ξεπεράσει τα 300 κομμάτια Jaguar Project 8 04παραγωγής. Αποδίδει ισχύ 592 ίππων από έναν 5λιτρο V8 κινητήρα. Πρόσφατα κατέκτησε τον τίτλο του γρηγορότερου αυτοκινήτου σπορ σαλούν παραγωγής στο περίφημο Nürburgring Nordschleife.

Porsche 991.2 GT3
Θα ξεχωρίσει και η υπέροχη Porsche 991.2 GT3, με τον κινητήρα των 4,0 λίτρων που αποδίδει ισχύ 493 ίππων. Η GT3 συνεχίζει την μεγάλη κληρονομιά των μοντέλων Porsche GT με μεγάλες επιτυχίες και επί Βρετανικού εδάφους. Με κορυφαίο σασί και ανάρτηση, με το στροφόμετρο να φτάνει έως και τις 9.000 σ.α.λ. η GT3 έχει κατακτήσει τις καρδιές των Βρετανών τόσο σε επίπεδο αγωνιζομένων, όσο και σε επίπεδο θεατών.

570S GT4 06McLaren 570S GT4
Είναι πανέμορφη και εξαιρετικά μοναδική. Η McLaren 570S GT4 έχει μια καινοτόμο κατασκευή από ανθρακονήματα, ενώ “φρέσκια” είανι και η εξωτερική του σχεδίαση. Οι 562 ίπποι ισχύος της προέρχονται από τον twin-turbo V8 κινητήρα. Με τεχνολογία αιχμής η εταιρία από το Woking φρόντισε η συγκεκριμένη 570S GT4 να διαθέτει το GT4-spec aero, πακέτο το οποίο περιλαμβάνει μια μεγάλη πίσω αεροτομή, αλλά και νέο πλήρες πακέτο εμπροσθίου τμήματος. Τέλος, εφοδιάζεται ακόμη με ζάντες από κράματα μαγνησίου και ελαστικά Pirelli slick.

BAC Mono 07BAC Mono
Η Briggs Automotive Company (BAC), ο κατασκευαστής από το Λίβερπουλ θα παρουσιάσει το Mono 2018 που περιλαμβάνει μια πλήρη σειρά από νέες τεχνολογίες – συμπεριλαμβανομένης της ελαφριάς μπαταρίας ιόντων λιθίου. Η άφιξη του αγωνιστικού μοντέλου στο Show Car Show αποτελεί την πρώτη δημόσια εμφάνισή του.

URBAN Automotive Velar
Η URBAN Automotive είναι ένας βελτιωτικός οίκος ο οποίος θα αποκαλύψει την ολοκαίνουργια δημιουργία του- το URBAN Velar. Εξοπλισμένο με το τελευταίο σχεδιαστικό πακέτο, αποτελείται από ένα νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα, έναν επανασχεδιασμένο πίσω διαχύτη και σφυρήλατους τροχούς, ενώ στο εσωτερικό του δεν λείπουν οι “πινελιές” από ανθρακονήματα.Liberty Walk EU 09

Liberty Walk EU Lamborghini Aventador
Η Liberty Walk EU πρόκειται να αποκαλύψει μια Lamborghini Aventador, έκδοση η οποία δεν έχει αποκαλυφθεί ποτέ πριν, μπροστά στο κοινό της ετήσιας Performance Car Show.

Liberty Walk EU Mustang
Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο tuning του Supercar, η Liberty Walk EU θα παρουσιάσει το επί παραγγελία Ford Mustang. Το 5-λίτρων V8 Mustang, με 0-100 χλμ/ώρα σε 4,6 δευτερόλεπτα και ισχύ 418 ίππων, είναι εξοπλισμένο με το νέο kit προδιαγραφών 2018.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO