spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣMorgan EV3 three wheeler

Morgan EV3 three wheeler

Morgan EV3 12Μετά από 108 χρόνια ιστορίας στην κατασκευή σπορ αυτοκινήτων, η Morgan Motor Company, ο παλαιότερος κατασκευαστής αυτοκινήτων στον κόσμο, εισέρχεται στην ηλεκτροκίνηση με το Morgan EV3. Το EV3 είναι το πρώτο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο παραγωγής της Morgan το οποίο το εξέλιξε σε συνεργασία με την Frazer-Nash Energy Systems. Με συνολική αυτονομία 200 χλμ. περνά στην παραγωγή το ερχόμενο καλοκαίρι.

The Morgan EV3 – Official Launch Trailer [HD]

Morgan EV3 14Εμπνευσμένο από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της δεκαετίας του 1930, τις κλασικές μοτοσικλέτες της δεκαετίας του 1950, το EV3 ενσωματώνει την νέα τεχνολογία, παρέχοντας παράλληλα την πρωτοποριακή οδηγική εμπειρία και την παραδοσιακή βρετανική τεχνική συνώνυμη σε κάθε Morgan.

Η συνεργασία με τη Frazer-Nash Energy Morgan EV3 15Systems σημαίνει ότι το EV3 θα έχει μεγαλύτερη απόδοση με τεχνολογία ταχείας φόρτισης, υψηλή αξιοπιστία, χαμηλότερο κέντρο βάρους και καλύτερες επιταχύνσεις. Κάτω από το σωληνωτό του πλαίσιο “κρύβονται” η μπαταρία λιθίου 21 KWh και ο κινητήρας FN A010229, ο οποίος μεταφέρει την κίνηση στον πίσω άξονα. Η συνολική του αυτονομία φτάνει τα 120 μίλια ή τα 200 χλμ.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO