spot_img

Toyota Yaris

Το Toyota Yaris πέτυχε το μέγιστο σκορ, 5 αστέρια, στις τελευταίες δοκιμές ασφάλειας του ανεξάρτητου οργανισμού Euro NCAP για το 2017. Αυτό το επίτευγμα αποτελεί σαφή μαρτυρία της δέσμευσης της Toyota στην ασφάλεια των οχημάτων.

Euro NCAP Crash Test of Toyota Yaris

Η ασφάλεια βρίσκεται στην ‘καρδιά’ της δέσμευσής της Toyota για τη δημιουργία όλο και καλύτερων Toyota Yaris euro ncap 01οχημάτων, γι’ αυτό και φροντίζει οι προηγμένες τεχνολογίες να μην αποτελούν μόνο προνόμιο πολυτελών και premium μοντέλων, αλλά να διατίθενται σε όλες τις κατηγορίες. Πιστή σε αυτές τις αξίες, η εταιρία έκανε το Toyota Safety Sense στάνταρ χαρακτηριστικό όλων των μοντέλων 2017 Yaris.

Αυτό σημαίνει ότι όλα τα αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με συστήματα που μπορούν να βοηθήσουν στην αποφυγή ενός ατυχήματος ή να περιορίσουν τις συνέπειές του εάν η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Toyota Yaris euro ncap 02Το πακέτο περιλαμβάνει Pre-Collision System (Σύστημα Προ-Σύγκρουσης) με Autonomous Emergency Braking (Αυτόνομο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης), Automatic High Beam (Αυτόματη Λειτουργία Μεγάλης Σκάλας), Lane Departure Alert (Προειδοποίηση Παρέκκλισης από τη Λωρίδα Κυκλοφορίας) και σε μοντέλα ανώτερα της έκδοσης Entry, Road Sign Assist (Σύστημα Αναγνώρισης Οδικής Σήμανσης).

Το Toyota Yaris ωφελείται και από αρκετά έξτρα Toyota Yaris euro ncap 08χαρακτηριστικά, σχεδιασμένα για μεγαλύτερη προστασία των επιβατών. Οι πίσω ζώνες ασφαλείας διαθέτουν περιοριστές φορτίου και προεντατήρες. Τα προσκέφαλα έχουν ανασχεδιαστεί με σκοπό να παρέχουν καλύτερη προστασία από τραυματισμό λόγω τραντάγματος. Το σχήμα των αερόσακων κεφαλής (τύπου κουρτίνας) έχει επίσης αναθεωρηθεί. Τέλος, η τοποθέτηση παιδικών καθισμάτων έχει γίνει ευκολότερη με προσαρμογές στο σύστημα πρόσδεσης Isofix και σήμανση (labelling).

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO