spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣCompact SUV Auto Best 2018

Compact SUV Auto Best 2018

Το νέο Citroen C3 Aircross Next Gen. κατέκτησε τον τίτλο του “Καλύτερου Αυτοκινήτου για την Ευρώπη” για το 2018 στον ετήσιο διαγωνισμό Auto Best 2018. Η πανευρωπαική αυτή διάκριση, είναι ακόμη πιο Citroen C3 Aircross 10σημαντική λαμβάνοντας υπόψη τους αντιπάλους του και τη σημαντική διαφορά στην τελική βαθμολογία, αλλά το κυριότερο τα μοντέλα που λανσαρίστηκαν την ίδια χρονική περίοδο στην κατηγορία των Compact SUV.

Από το 2001, μετά από την ψηφοφορία των μελών του Autobest, προκύπτει ένα αυτοκίνητο ως “BEST Buy Car of Europe”, αυτό που έχει λάβει τις περισσότερες ψήφους από την κριτική επιτροπή. Σε αυτή συμμετέχουν 31 δημοσιογράφοι από 31 Ευρωπαϊκές χώρες. Τα αυτοκίνητα που είναι υποψήφια, κρίνονται σε 13 διαφορετικές κατηγορίες, στις οποίες περιλαμβάνονται η σχεδίαση, η σχέση τιμής – αξίας, η άνεση για τους επιβάτες και η τεχνολογία, καθώς Citroen C3 Aircross 11και η ικανότητα του δικτύου της εκάστοτε μάρκας να καλύψει τις ανάγκες του κάθε αυτοκινήτου σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Δεκαπέντε χρόνια μετά
Όπως το 2003, όπου είχε κερδίσει την ίδια διάκριση το Citroën C3, έτσι και τώρα το Νέο Citroën C3 Aircross Next Gen. SUV, ξεχώρισε από τον ανταγωνισμό και κέρδισε το 17ο ετήσιο βραβείο, χάρη στο ξεχωριστό του στυλ και τον πολύ δυναμικό αλλά και “φρέσκο” χαρακτήρα του.

Citroen C3 Aircross 13Αναλυτικά η βαθμολογία
Citroen C3 Aircross – 1.423 βαθμοί
Opel Grandland – 1.302 βαθμοί
VW T-Roc – 1.205 βαθμοί
Seat Ibiza – 1.190 βαθμοί
Ford Fiesta – 1.182 βαθμοί
Honda Civic – 1.138 βαθμοί

Ήδη ξεπέρασε τις 30.000 παραγγελίες
Το Citroën C3 Aircross Next Gen. SUV είναι μέρος της εταιρικής αναγέννησης για τη Citroën και δείχνει με τον πλέον δυναμικό τρόπο την ικανότητα της μάρκας να λανσάρει και να υποστηρίζει τις νέες ιδέες στην Citroen C3 Aircross 16αυτοκίνηση. Με την πρώτη του παρουσίαση τον Οκτώβριο, το νέο μοντέλο έχει ήδη ξεπεράσει τις 30.000 παραγγελίες στην Ευρώπη. Εντυπωσιάζει το εσωτερικό, που διακρίνεται για όλα τα χαρακτηριστικά εκείνα που κάνουν τα μοντέλα της Citroën να ξεχωρίζουν.

Με 90 συνδυασμούς χρωμάτων
Με περισσότερους από 90 συνδυασμούς χρωμάτων στο αμάξωμα και 5 σχεδιαστικά μοτίβα στην καμπίνα, μπορεί να ταιριάξει ιδανικά σε όλες τις απαιτήσεις και να γίνει όσο ξεχωριστό θέλει ο ιδιοκτήτης του. Η ευρυχωρία που προσφέρει είναι μοναδική για την κατηγορία του, όπως και η διάθεση που φτιάχνει στους επιβάτες του, με τη μεγάλη ανοιγόμενη γυάλινη Citroen C3 Aircross 17πανοραμική οροφή. Το Νέο Citroën C3 Aircross Next Gen. SUV φέρει το προηγμένο σύστημα Grip Control® και σε συνδυασμό με το Σύστημα Υποβοήθησης Καθόδου για έντονες κατωφέρειες (Hill Assist Descent), απογειώνει την ευκολία για τον οδηγό και την ασφάλεια στις μετακινήσεις. Σε αυτό το μήκος κύματος είναι και τα 12 σύγχρονα ηλεκτρονικά βοηθήματα οδήγησης με τα οποία εφοδιάζεται το Γαλλικό μοντέλο, τα 4 συστήματα συνδεσιμότητας αλλά και η πρόσφατη διάκριση από το Euro NCAP με την ανώτερη βαθμολογία των 5 αστέρων.

Publicité Nouveau SUV Compact Citroën C3 Aircross

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO