spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΚαι εκδότης ο Carlos Ghosn

Και εκδότης ο Carlos Ghosn

Carlos GhosnΤα πάντα αλλάζουν στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Το μεγάλο αφεντικό της Renault Nissan Allianz αποφάσισε να αποκτήσει μερίδιο σε μεγάλο Ευρωπαϊκό εκδοτικό όμιλο περιοδικών. Πρόκειται για την πρώτη κίνηση στο χώρο αυτό της εταιρείας.

Γιατί το κάνει
Η Renault “βλέπει” πολύ μακριά και προετοιμάζεται έτσι ώστε να κρατάει τους επιβάτες των αυτοκινήτων της ψυχαγωγημένους, ενημερωμένους και απασχολημένους στη νέα εποχή της αυτόνομης οδήγησης, δηλαδή των αυτοκινήτων χωρίς οδηγό.

Autonomus pressRenault Autonommus 12
O Γαλλικός όμιλος σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι, η κίνηση αυτή στον χώρο των μέσων ενημέρωσης είναι η πρώτη που γίνεται από αυτοκινητοβιομηχανία σε ολόκληρο τον κόσμο, σε μια περίοδο που οι κατασκευαστές αυτοκινήτων πραγματοποιούν προχωρημένες δοκιμές οχημάτων χωρίς οδηγό στη Γαλλία και σε άλλες χώρες.

Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες
«Το πρόγραμμα αυτό ευθυγραμμίζεται πλήρως με τη στρατηγική της Renault, που έχει στόχο να προσφέρει νέες υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σύνδεσης και να Renault Autonommus 16βελτιώσει την εμπειρία του πελάτη», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Renault.

Η Renault, η οποία διεξάγει δοκιμές ημιαυτόνομων οχημάτων, σχεδιάζει να βγάλει στους δρόμους το 2021 οχήματα που θα οδηγούνται μόνα τους. Συνεπώς, η ψυχαγωγία θα αποτελέσει ένα μεγαλύτερο και σημαντικό κομμάτι των επιχειρήσεών της καθώς οι οδηγοί δεν θα ασχολούνται με το τιμόνι και την προσήλωση στο δρόμο, αλλά θα ψυχαγωγούνται ή ακόμη και να δειπνούν μέσα στο αυτοκίνητο.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO