spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΤα πάνω - κάτω στα τεκμήρια των αυτοκινήτων

Τα πάνω – κάτω στα τεκμήρια των αυτοκινήτων

Nea tekmiria 10Η επικαιροποίηση του μνημονίου στο πλαίσιο της τρίτης αξιολόγησης φέρνει ανατροπές στα τεκμήρια των αυτοκινήτων. Οι αλλαγές αυτές στα τεκμήρια διαβίωσης αναμένεται να είναι συνδεδεμένες άμεσα και με την εργοστασιακή αξία του αυτοκινήτου, παράλληλα με τον κυβισμό του. Το γεγονός αυτό αναμένεται να επιφέρει σημαντικές ανατροπές για τα ακριβότερα αυτοκίνητα.

Για παράδειγμα ένα αυτοκίνητο 1.500 κ.ε. το οποίο κοστίζει 16.000 ευρώ, θα έχει σαφώς μικρότερο ετήσιο τεκμήριο, από ένα άλλο αυτοκίνητοι ίδιου κυβισμού το οποίο όμως κοστίζει Nea tekmiria 1325.000 ευρώ. Δηλαδή θα ισχύει ότι ακριβώς και στις κατοικίες σήμερα. Ένα διαμέρισμα 80 τ.μ. στη Τούμπα στη Θεσσαλονίκη έχει μικρότερο τεκμήριο από ένα αντίστοιχο διαμέρισμα το οποίο όμως βρίσκεται στη Θέρμη ή στο Πανόραμα.

Εφ’ όσον αποφασιστεί αυτό την ερχόμενη άνοιξη, λογικό είναι να αναμένουμε ανατροπές στο σύστημα τεκμηρίων του αυτοκινήτου στη χώρα μας σε σχέση με ότι ισχύει σήμερα και το τεκμήριο προσδιορίζεται μόνο με τον κυβισμό του αυτοκινήτου.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO