spot_img

Renault

Πόσο κοστίζουν τα ηλεκτρικά της στο Ηνωμένο Βασίλειο

Renault ZE 10Στη Renault απονεμήθηκε ο τίτλος του κατασκευαστή ηλεκτρικών οχημάτων της χρονιάς στα ετήσια βραβεία GreenFleet 2017. Η γαλλική εταιρεία κατέκτησε και το βραβείο στην κατηγορία “City Car Κατασκευαστής της Χρονιάς” .

Σήμερα η Renault προσφέρει μια σειρά προσιτών ηλεκτροκίνητων οχημάτων και φορτηγών, συμπεριλαμβανομένου του ZOE με τη σειρά 250 NEDC και το πρόσφατα αναβαθμισμένο Kangoo Van ZE33. Η γαλλική εταιρεία είναι ο μεγαλύτερος Renault ZE 13κατασκευαστής ηλεκτρικών αυτοκινήτων και φορτηγών στην Ευρώπη.

Κάθε χρόνο, τα GreenFleet Awards αναγνωρίζουν κατασκευαστές οι οποίοι έχουν υιοθετήσει με επιτυχία οχήματα χαμηλών – μηδενικών εκπομπών και καινοτόμες λύσεις εξοικονόμησης καυσίμων και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Με 50% αυξημένη αυτονομία
Το Renault ZOE αναβαθμίστηκε μέσα στη χρονιά με τη νέα μπαταρία ZE40, η οποία αύξησε Renault ZE 12την αυτονομία του ZOE κατά 50%, φτάνοντας τώρα στα 402 χλμ. Η εταιρεία εκτιμά ότι σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης τα 402 χλμ. ισοδυναμούν με περίπου 300 χλμ. αυτονομίας το καλοκαίρι και 200 χλμ. σε εξαιρετικά ψυχρές συνθήκες το χειμώνα. Το ZOE μπορεί να φορτίσει από το μηδέν έως το 80% της πλήρους φόρτισης σε μόλις 60 λεπτά, χάρη στο κατοχυρωμένο με το Chameleon Charger ™, σύστημα το οποίο επιτρέπει να αξιοποιεί στο έπακρο το μεγαλύτερο εύρος τροφοδοτικών συστημάτων και να διατηρεί στο ελάχιστο τους χρόνους φόρτισης. Η τεχνολογία OptimiZer της Renault διασφαλίζει, ακόμη, ότι το ZOE παραμένει εξαιρετικά αποδοτικό με ένα σύστημα διπλής πέδησης και ελαστικά Michelin ENERGY E-V.

Renault ZE 11Ενοικίαση μπαταριών
Το ZOE μπορεί να το αποκτήσει κανείς με δύο τρόπους. Πιο συγκεκριμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο, υπάρχει ένα πρόγραμμα μίσθωσης μπαταριών, όπου η τιμολόγηση ξεκινά με την Κυβερνητική Plug-in Car Grant πολιτική από 49 λίρες το μήνα.

Υπάρχει και η ‘απεριόριστη’ χωρίς χρέωση για τα χιλιόμετρα επιλογή, η οποία κοστίζει 110 λίρες το μήνα. Με το ίδιο πρόγραμμα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς και Renault ZE 16μεταχειρισμένου ZOE με μίσθωση μπαταριών. Ο νέος ιδιοκτήτης απλά επιλέγει ποια επιλογή χρηματοδοτικής μίσθωσης ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του.

Πόσο κοστίζει το ΖΟΕ
Το ZOE i “full purchase” ξεκινά από 18.995 λίρες μετά το κυβερνητικό πρόγραμμα Plug-in Car, δίνοντας στον αγοραστή πλήρη κυριότητα του αυτοκινήτου και της μπαταρίας.

Στη γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων της Renault ZE 14Renault υπάρχουν ακόμη τετράτροχο Twizy, το Kangoo Van Z.E. και το επερχόμενος μεγάλο φορτηγό Z.E.

Από 14.195 λίρες το Kangoo Z.E.
Το Renault Kangoo Z.E.33 αναβαθμίστηκε πολύ πρόσφατα με τις νέες μπαταρίες Z.E. 33, όπου η αυτονομία αυξήθηκε σχεδόν κατά 60% στα 274 χλμ. και είναι διαθέσιμο από 14.195 λίρες.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO