spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΗ Skoda ξεκινά τα ηλεκτρικά της από το 2020

Η Skoda ξεκινά τα ηλεκτρικά της από το 2020

Στο “φουλ” λειτουργεί το επιτελείο της Skoda προκειμένου να ξεκινήσει την παραγωγή των Skoda 2020 electric cars 12πρώτων της ηλεκτρικών οχημάτων. Μάλιστα η παραγωγική αυτή διαδικασία θα ξεκινήσει από το χώρο του Mladá Boleslav.

Ακόμη, από το 2019, η μάρκα θα ξεκινήσει την κατασκευή ηλεκτρικών εξαρτημάτων για τα υβριδικά συστήματα plug-in. Η παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων και εξαρτημάτων αποτελεί σημαντικό βήμα στην εφαρμογή της μελλοντικής στρατηγικής της μάρκας.

Η Τσεχία εισέρχεται στην ηλεκτροκίνηση
Skoda 2020 electric cars 10“Το μέλλον της Skoda θα είναι ηλεκτρικό”, τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Bernhard Maier. “Μέχρι το 2025, σχεδιάζουμε να προσφέρουμε πέντε μοντέλα με καθαρή ηλεκτρική ισχύ σε διάφορα τμήματα. Είμαστε ικανοποιημένοι που το πρώτο ολοκαίνουριο Skoda θα κατασκευαστεί στην Τσεχική Δημοκρατία. Η απόφαση αυτή υπογραμμίζει την εμπιστοσύνη του Ομίλου στο εργατικό δυναμικό της εταιρείας. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα για το μέλλον της μάρκας και της Τσεχικής Δημοκρατίας. “

Εκτός από την παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων, το εργοστάσιο του Mladá Boleslav θα κατασκευάζει, επίσης, ηλεκτρικά εξαρτήματα για plug-in υβριδικά μοντέλα αρκετών εμπορικών Skoda 2020 electric cars 11σημάτων του ομίλου Volkswagen από το 2019.

Skoda Superb plug-in hybrid drive
Το πρώτο ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Skoda θα ξεκινήσει το 2019: το Superb με plug-in hybrid drive, το οποίο θα κυλήσει από τη γραμμή παραγωγής του Kvasiny. Στη συνέχεια, η Mlada Boleslav θα κατασκευάσει το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο με μπαταρίες το 2020. Κατά τη φετινή έκθεση Auto Shanghai, η Skoda παρουσίασε το όραμά της για ηλεκτροκίνηση και την αυτόνομη οδήγηση με το Concept Skoda Vision E.Skoda 2020 electric cars 13

H στρατηγική της
Τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της εταιρείας και η παραγωγή ηλεκτρικών εξαρτημάτων για τον όμιλο Volkswagen αποτελούν έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της στρατηγικής Skoda 2025. Άλλοι τομείς δράσης περιλαμβάνουν την ψηφιοποίηση προϊόντων και διαδικασιών, την κατάκτηση νέων αγορών και την επέκταση των επιχειρηματικών τομέων της εταιρείας από την παραδοσιακή αυτοκινητοβιομηχανία σε ευρεία γκάμα υπηρεσιών κινητικότητας.

2020 Skoda Kodiaq Coupe Electric – The Vision E

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO