spot_img

BMW i8 Roadster

Όλα κυλούν αντίστροφα για το νεότερο τρίτο μέλος της οικογένειας i της BMW. Το 2018, το BMW i8 Roadster θα μυήσει το κοινό σε μία εντελώς νέα διάσταση πρωτοποριακής, open-top οδηγικής BMW i roadster 10απόλαυσης – σχεδόν αθόρυβο και με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Όσοι ανυπομονείτε για την εξέλιξή του απολαύστε το, στην επόμενη εμφάνισή του, στο εργοστάσιο της Λειψίας:

Facebook: https://www.facebook.com/BMWi/, https://www.facebook.com/BMW
Instagram: https://www.instagram.com/bmwi/, https://www.instagram.com/bmw/
Twitter: https://twitter.com/BMWi, https://twitter.com/BMW

BMW i
BMW i roadster 11Όσο για τους μη μυημένους στον κόσμο του αυτοκινήτου, να σημειώσουμε ότι η BMW i είναι η μάρκα του BMW Group που εστιάζει στις συνδεδεμένες υπηρεσίες μετακίνησης, στα πρωτότυπα οχήματα του μέλλοντος και σε μία νέα ερμηνεία του όρου premium, που ορίζεται από τη βιωσιμότητα. Η BMW i εκπροσωπείται σε 54 χώρες με το ηλεκτρικό BMW i3 σε αστικές περιοχές, το plug-in υβριδικό σπορ BMW i8 και τα plug-in υβριδικά αυτοκίνητα BMW iPerformance.

Η BMW i ανοίγει νέες προοπτικές για την εταιρεία προσελκύοντας νέα target groups και λειτουργεί BMW i roadster 16σαν εκκολαπτήριο καινοτομιών. Τεχνολογίες που έκαναν ντεμπούτο με επιτυχία σε μοντέλα BMW i μεταφέρθηκαν σε άλλα μοντέλα της μητρικής μάρκας BMW.

Συνεργάζεται επίσης με υπηρεσίες όπως DriveNow (car sharing), ReachNow (car sharing 2.0), ChargeNow (εύκολη πρόσβαση στο παγκοσμίως μεγαλύτερο δίκτυο σημείων φόρτισης), ParkNow (εντοπισμός, κράτηση και πληρωμή χώρων στάθμευσης), BMW i Ventures (επένδυση σε εταιρείες start-up), BMW Energy Services και Centre of Competence for Urban Mobility (συμβουλευτικές υπηρεσίες για πόλεις).

2018 BMW i8 Spyder Roadster Convertible

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO