spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΕντυπωσιακή η έκθεση αυτοκινήτου

Εντυπωσιακή η έκθεση αυτοκινήτου

Σημαντικά είναι τα εκθέματα στην “Αυτοκίνηση 2017” την έκθεση αυτοκινήτου που ξεκινά από 11 Νοεμβρίου και θα συνεχιστεί έως και τις 19 Νοεμβρίου στους χώρους του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου (Ελληνικό), αίθουσα Ξιφασκίας στην Αθήνα.

Με περισσότερες από 15 πρεμιέρες

Με δεδομένο ότι η ελληνική αγορά των αυτοκινήτων στο 10μηνο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου παρουσιάζει αύξηση πάνω από 10% η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON» αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον για Citroenτους φίλους των 4 τροχών και της τεχνολογίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πανελλήνιες πρεμιέρες των αυτοκινητοβιομηχανιών που συμμετέχουν ξεπερνούν τις 15 και πρόκειται για νέα μοντέλα που έχουν σημαντικό ενδιαφέρουν για την ελληνική αγορά και συνδυάζουν οικολογική συμπεριφορά, ασφάλεια, τεχνολογία και συνδεσιμότητα. Μεγάλος είναι ο αριθμός των νέων αναβαθμισμένων εκδόσεων που θα εμφανιστούν στη μοναδική ελληνική έκθεση αυτοκινήτου.

Τα αστέρια της έκθεσης

Αναλυτικά στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017» θα αποκαλυφθούν τα εξής νέα μοντέλα: Citroen C3 Aircross, Dacia Lodgy Stepway 7θεσιο DS7, Crossback, Ηyundai Kona, Ηyundai i30Ν, Ηyundai i30 Fastback, Kia Stonic, Kia Picanto, Mercedes X-Class, Nissan Leaf, Renault Scénic, Seat Arona, Skoda Karoq, Skoda Spaceback Scout, Subaru Impreza, Subaru XV, VW Polo, VW T-Roc, Volvo XC60 κ.α.

Με έμφαση σε after market & test drive

Επίσης, στη φετινή έκθεση αναβαθμίζεται η παρουσία των εταιρειών που εκπροσωπούν τα προϊόντα και τις SKODA Karol 10υπηρεσίες του after market ενώ διεθνώς αυξάνεται το ενδιαφέρον των οδηγών για τη συντήρηση και την προστασία των αυτοκινήτων τους.

Πολύ σημαντικά, τέλος, είναι και τα δωρεάν test drives που θα δώσουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να κάνουν συγκρίσεις και να αποκομίσουν πληρέστερη εικόνα και πληροφόρηση για τη μάρκα και το μοντέλο που πρόκειται να αγοράσουν.

Πότε μπορούμε να πάμε

Hyundai 15Οι πύλες της έκθεσης αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017» για το κοινό ανοίγουν το Σάββατο 11 Νοεμβρίου. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης: Σάββατο και Κυριακή από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Τις καθημερινές από τις 3 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ. Το εισιτήριο κοστίζει 6 ευρώ. Μειωμένο εισιτήριο κατά 50% για άνεργους, πολύτεκνους, φοιτητές, παιδιά 12-18 ετών και τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Volkswagen

Volkswagen Amarok CanyonΣυνολικά 6 είναι οι πρεμιέρες της VW. Κάτω από την ομπρέλα της επικοινωνιακής στρατηγικής «Think New», η Volkswagen συμμετέχει με μία πληρέστατη και ανανεωμένη γκάμα, παρουσιάζοντας στο ελληνικό κοινό έξι διαφορετικά μοντέλα για πρώτη φορά: το εκρηκτικό Νέο Polo GTI και το Νέο Polo TGI με φυσικό αέριο, τα Golf R-Line και Golf R 310PS 4Motion, το νέο Amarok Canyon και φυσικά το ολοκαίνουργιο T-Roc, αποτελούν από μόνα τους αφορμή για μία επίσκεψη στην έκθεση.

Volkswagen Polo GTI 10Polo
Στο περίπτερο των 660 τ.μ., κυρίαρχη παρουσία έχει το Νέο Polo, μέσα από 4 εκδόσεις που αναδεικνύουν τον σύγχρονο και πλουραλιστικό χαρακτήρα του ενώ σε preview εμφάνιση θα παρουσιαστεί το Νέο Polo GTI το οποίο αναμένεται στη χώρα μας το Φεβρουάριο 2018.

Volkswagen T-RocT-Roc
Πρεμιέρα και για το ολοκαίνουργιο T-Roc.

Το πολυαναμενόμενο compact SUV της Volkswagen, σε πρώτη επαφή με το ελληνικό κοινό, αναμένεται να ανδειχθεί σε πρωταγωνιστή της έκθεσης.

Golf R 310PS 4Motion
Δυο πρωτοεμφανιζόμενα μοντέλα και για το δημοφιλέστατο Golf, το Golf R-Line και το κορυφαίο Golf R 310PS 4Motion, με τις μοναδικές επιδόσεις.Volkswagen Golf R
Η πρωτοπορία της Volkswagen στην ηλεκτροκίνηση με πλήρη γκάμα επιβεβαιώνεται και σε αυτήν την έκθεση, με το νέο e-Golf με αυτονομία 300km να πλαισιώνεται από την επιτυχημένη ειδική έκδοση e-up! powered by Protergia. Στον ίδιο χώρο είναι ακόμη τα Νέο Polo TGI, το νέο Arteon, Tiguan R-Line και Passat R-Line, όπως και το νέο Amarok Canyon V6.

Skoda

Πρεμιέρα για το ολοκαίνουργιο Skoda Karoq. Σε ένα χώρο 456 τ.μ., τρία Karoq σε διαφορετικές εκδόσεις, χρώματα SKODA Karol 10και επίπεδα εξοπλισμού, μαγνητίzουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παραγγελίες για το νέο μοντέλο έχουν ήδη ξεκινήσει, με τιμή εκκίνησης τα 19.900 € για το Karoq 1.0 TSI των 116 ίππων, στo επίπεδο αξοπλισμού Ambition.

Μαζί στον χώρο αυτό είναι ακόμη τα Kodiaq, Citigo Style 1.0 60 hp, Gabia
Style1.0 TSI 110hp DSG, Spaceback Scout 1.0 TSI 95hp, Octavia Style1.4 TSI 110hp CNG, Octavia RS 2.0 TDI 184hp 4×4 DSG, Octavia Combi Style 1.6 TDI 116hp DSG & Superb Style 1.6 TDI 120hp DSG.

Nissan

Nissan LeafΤην παράσταση στο περίπτερο της Nissan κερδίζει το ολοκαίνουργιο, 2ης γενιάς αμιγώς ηλεκτροκίνητο LEAF που πραγματοποίησε μόλις πρόσφατα το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο Τόκιο της Ιαπωνίας. Κινούμενο αποκλειστικά με ηλεκτρισμό και γεμάτο με έξυπνη τεχνολογία, το νέο Nissan LEAF είναι το πρώτο αυτοκίνητο της φίρμας στην Ευρώπη που θα “αγκαλιάσει” τα πρώιμα βήματα της προηγμένης υποστήριξης του οδηγού. Εμπλουτισμένο με πρωτοποριακές καινοτομίες, όπως το e-Pedal, επιτρέπει στον οδηγό του να οδηγεί και να φρενάρει με έναν εντελώς νέο και απρόσκοπτο τρόπο.

Nissan Leaf 12Το νέο Nissan LEAF είναι η απτή απόδειξη του Nissan Intelligent Mobility, χάρη στo πρώτο στάδιο της τεχνολογίας ProPILOT που διαθέτει, το προηγμένο αμιγώς ηλεκτροκίνητο σύστημα μετάδοσης κίνησης και τη μοναδική δυνατότητα αμφίδρομης σύνδεσης και τροφοδοσίας με το σύστημα παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.
Επιπλέον, το νέο Nissan LEAF έχει μεγαλύτερη αυτονομία που φτάνει τα 378 χλμ με μία μόνο φόρτιση, σκοπεύοντας να κερδίσει τις εντυπώσεις των νέων αγοραστών, με μια πιο κομψή εμφάνιση τόσο μέσα, όσο και από έξω.
Μαζί του βρίσκονται ακόμη, τα νέα Micra, to καταξιωμένο crossover Qashqai και το νέο X-TRAIL.

Citroen

Στο περίπτερο της Citroën πρώτη αανελλήνια πρεμιέρα κάνει το νέο C3 Aircross Next GΕΝ. SUV! Σε έναν ειδικά Citroen 11διαμορφωμένο χώρο, θα δεσπόζουν τρία C3 Aircross που κλέβουν τις εντυπώσεις.
Το νέο C3 Aircross που σηματοδοτεί τη δυναμική αντεπίθεση της Citroen στην κατηγορία των SUV. Ξεχωρίζει με τη μοναδική του φρεσκάδα στη σχεδίαση και το ιδιαίτερο αμάξωμα, που αποπνέει δυναμισμό. Το C3 Aircross καλεί τον οδηγό του να απολαύσει την οδήγηση προσφέροντας προηγμένη άνεση και αίσθηση αυτοκινήτου SUV, που τονίζεται και από τις αυξημένες δυνατότητες κίνησης σε δύσκολες συνθήκες, χάρη στο Grip Control με Hill Assist Descent.
Στον ίδιο χώρο φιλοξενούνται ακόμη το C3, το C1 Special Edition, το C4 Cactus One Tone Edition, το C – Elysee και το Grand C4 Picasso.

DS

DSΣτο Avant Garde περίπτερο της DS Automobiles πραγματοποιεί την πρώτη πανελλήνια εμφάνιση το νέο DS 7 Crossback. Σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την DS Automobiles. Αυτό το ολοκαίνουργιο SUV ενσαρκώνει το όραμα για καινοτομία, κορυφαία ποιότητα υλικών και γαλλική τεχνογνωσία, σε συνδυασμό με το ξεχωριστό εξοπλισμό που οδηγεί τις επιδόσεις και την οδηγική άνεση σε νέα ανώτερα επίπεδα”.
Στον ίδιο χώρο παρουσιάζεται ακόμη το DS 4 Crossback που φέρει κι αυτό τα νέα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της μάρκας, όπως και το DS 3.

Seat

Όλα τα φώτα πέφτουν επάνω στο νέο Arona, το νέο crossover της μάρκας, στην πρώτη του πανελλήνια παρουσίαση στο κοινό. Το νέο SEAT Arona έρχεται να κορυφώσει το πιο επιθετικό προϊοντικό πλάνο στην ιστορία Seat 10της μάρκας και να αποτελέσει ένα επιπλέον βασικό της μοντέλο σε μια ιδιαίτερα αναπτυσσόμενη κατηγορία της αγοράς.

Φέρνοντας τεχνολογίες υποβοήθησης που συναντώνται σε μεγαλύτερες κατηγορίες, συνδεσιμότητα, κορυφαία ασφάλεια, πλούσιους εσωτερικούς χώρους και κορυφαίο πορτ μπαγκάζ 400 lt, το νέο Arona προσφέρει λύσεις μετακίνησης για κάθε δυνατή ανάγκη

Εκτός από το νέο Arona, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δουν και την υπόλοιπη γκάμα, όπως τα Mii στην πολυτελή έκδοση Cosmopolitan, το νέο Ibiza στις εκδόσεις Style, Xcellence και FR, το Leon 5D στην έκδοση FR αλλά και το κορυφαίο CUPRA 300hp κα το πρώτο SUV στην ιστορία της Μάρκας, το Ateca

Jeep

Jeep CompassΣυμμετέχει στην φετινή διοργάνωση με δυναμικές εκδόσεις των Jeep Renegade, Wrangler και Grand Cherokee, ενώ αποκάλυψε στο ευρύ κοινό και το ολοκαίνουργιο Jeep Compass.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα το ζήσουν από κοντά στο Recalculating Tour σε έναν ειδικά σχεδιασμένο χώρο ‘Glamping’ ο οποίος αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τον διττό χαρακτήρα του μοντέλου που συνδυάζει την περιπέτεια με την premium αίσθηση.

Τα μοντέλα που κοσμούν το περίπτερο της Jeep, είναι:
Jeep Compass 1.6 MJET 120hp 6MTX FWD LIMITED
Jeep Compass 2.0 MJET 170hp 9ATX AWD LIMITED
Jeep Renegade 1.6 MJET 120hp FWD MTX LIMITED
Jeep Renegade Trailhawk 2.0 MJET 170hp 9ATX AWD
Jeep Grand Cherokee 3.0L CRD LIMITED
Jeep Wrangler 2.8L CRD 5spd Auto 4WD

Volvo

Την πανελλήνια πρεμιέρα του πραγματοποιεί το ολοκαίνουριο Volvo XC60.
VolvoΚάνει την πρεμιέρα του στο ελληνικό κοινό στη σπορ έκδοση R-Design, στο πολύ εντυπωσιακό χρώμα Bursting Blue, και στην πολυτελή έκδοση Inscription. Ο πανίσχυρος κινητήρας D5 2.0 l διαθέτει την τεχνολογία PowerPulse, μια παγκόσμια πρωτοπορία της Volvo Cars. Ενεργοποιεί το turbo αμέσως μόλις πατήσετε γκάζι, για άμεση ώθηση κατά την επιτάχυνση από στάση αλλά και στις χαμηλές ταχύτητες.

Mercedes

Mercedes 10Επίσημη πρεμιέρα στην αγορά και για χλιδάτο X-Class, το πρώτο διπλοκάμπινο pick up το οποίο συνδυάζει τη στιβαρότητα, την αντοχή και την πολυτέλεια.

Η τιμή του ξεκινά από τις 35.028€.

 

Kia

Tο νέο Β-SUV Stonic παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό.
Πρόκειται για το πιο εξατομικεύσιμο Kia που έχει υπάρξει μέχρι σήμερα προσφέροντας μεγάλους και άνετους χώρους με όλες τις εξοπλιστικές και τεχνολογικές διευκολύνσεις. Με κοντούς προβόλους μπροστά και πίσω (830 χιλιοστά και 730 χιλιοστά αντίστοιχα), το Stonic έχει κόμπακτ εμφάνιση και διαστάσεις.

KiaΗ γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου που συνδυάζονται με χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων και διασφαλίζουν χαμηλές καταναλώσεις καυσίμου και εκπομπές ρύπων. Συγκεκριμένα ο τρικύλινδρος 1.0 T-GDI (με τούρμπο και άμεσο ψεκασμό) αποδίδει 120 ps και 172 Nm ροπής. Από τα μέσα 2018 θα είναι διαθέσιμη και η έκδοση των 100 ps.

Την γκάμα των εκδόσεων βενζίνης συμπληρώνουν οι ατμοσφαιρικές εκδόσεις MPI (με ψεκασμό πολλαπλών σημείων): ο κινητήρας 1.25 lt αποδίδει 84 ps και 122 Nm ροπής, ενώ ο μεγαλύτερος 1.4 lt αποδίδει 100 ps και 133 Nm. Το αποδοτικότερο μηχανικό σύνολο στην γκάμα του Stonic είναι ο πετρελαιοκινητήρας 1.6 lt με 110 ps και 260 Nm. Αρχικά το Stonic θα λανσαριστεί με χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων, ενώ από το 2018 θα υπάρξουν και αυτόματες εκδόσεις (με 7 σχέσεις και διπλό συμπλέκτη) για συγκεκριμένες εκδόσεις 1.0 T-GDI.

Hyundai

Hyundai 15Για πρώτη φορά παρουσιάζονται στο ελληνικό κοινό τρία ολοκαίνουρια μοντέλα της Hyundai που αναμένονται στη χώρα μας τους πρώτους μήνες του 2018.

Αυτά είναι τα Hyundai i30 Fastback, το μοναδικό 5θυρο κουπέ της μεσαίας κατηγορίας, το Hyundai i30 N, το πρώτο καθαρόαιμο μοντέλο υψηλών επιδόσεων της σειράς Hyundai N, με 275ps και το Hyundai ΚΟΝΑ , η premium πρόταση της Hyundai στην κατηγορία των μικρομεσαίων SUV

Renault – Dacia

Τόσο η Renault, όσο και η Dacia δίνουν δυναμικό παρών παρουσιάζοντας μια πλήρη σειρά μοντέλων, τα οποία Renault 10καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού.

Η Renault, παράλληλα με τα δημοφιλή Clio – Clio Sport Tourer, τη δυναμική γκάμα των Crossover με το νέο Capture και το Kadjar, παρουσιάzει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το νέο Scenic, καθώς και μια πολύ ξεχωριστή, εμπνευσμένη από τις εικαστικές τέχνες, εκδοχή του Twingo. Από το περίπτερο της Renault δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και η Renault Sport με το Clio RS, αλλά και το Megane GT-Line.

Αντίστοιχα η Dacia, παρουσιάζει τρία μοντέλα με αυθεντικό crossover χαρακτήρα. Το ξεχωριστό Sandero Stepway και το Duster, ένα από τα πιο ικανά οχήματα εντός και εκτός δρόμου, θα πλαισιώσει, το 7θεσιο Lodgy Stepway.

Alfa Romeo

Alfa Romeo 10H νέα, επιβλητική Stelvio, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Το πρώτο SUV στην ιστορία της Alfa Romeo μαγνητίζει τα βλέμματα.

Δίπλα στη Stelvio και τα εμβληματικά μοντέλα της μάρκας, η Giulia και η Giulietta στην έκδοση Veloce, την καλύτερη έκφραση του σπορ χαρακτήρα της νέας Giulietta.

Fiat

Στα μοντέλα της Fiat ξεχωρίζει το μικρό “πράσινο” Panda CNG. Πρόκειται για το πρώτο αυτοκίνητο μαζικής Fiatπαραγωγής με CNG (φυσικό αέριο), το οποίο από το 2007 αποτελεί best seller στην Ευρώπη ανάμεσα στα αυτοκίνητα με φυσικό αέριο.

Παρουσιάζονται ακόμη η ανανεωμένη πρόταση 500L, με αναβαθμισμένο εξωτερικό και εσωτερικό, η οικογένεια του Tipo, το σύγχρονο τεχνολογικά 500 Mirror, το γοητευτικό 500X S-Design και το απολαυστικό roadster 124 Spider.

Για τους λάτρεις των αγωνιστικών επιδόσεων στην έκθεση θα βρίσκεται και το «καυτό» Abarth 595.

Subaru

SubaruH Subaru Παρουσιάζει δύο ολοκαίνουργια μοντέλα: το πολυαναμενόμενο Impreza 2018 και το Subaru XV 2018, που πατάνε πάνω στη νέα πλατφόρμα SGP (Subaru Global Platform). Με τη μόνιμη τετρακίνηση Symmetrical AWD, τον επανασχεδιασμένο βενζινοκινητήρα Boxer και το αυτόματο κιβώτιο CVT, τα νέα Impreza και SUBARU XV φέρουν το σύστημα προληπτικής ασφάλειας EyeSight στον βασικό εξοπλισμό τους. Με EyeSight είναι εξοπλισμένο και το ανανεωμένο Forester ES 2018. Την γκάμα μοντέλων της εταιρείας ολοκληρώνουν τα Outback 2.5i και Levorg 1.6 GT-S, και τα δύο εξοπλισμένα με το EyeSight 3ης γενιάς.

SsangYong

SangyongH Νοτιοκορεάτικη εταιρεία παρουσιάζει τα μοντέλα Tivoli & XLV, αλλά και το πολυτελές επαγγελματικό Actyon Sports. Οι επισκέπτες στο περίπτερό της έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το SsangYong XLV, που διαθέτει το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών της κατηγορίας, με 720 λίτρα.

Το νέο μοντέλο διατίθεται με κινητήρες 1,6 λίτρου βενζίνης και diesel, αυτόματο και χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, σε 2κίνητες και 4κίνητες εκδόσεις.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO