spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΤι θα παρουσιάσει η Honda στο σαλόνι του Τόκιο

Τι θα παρουσιάσει η Honda στο σαλόνι του Τόκιο

Η Honda δουλεύει πάνω στην εξέλιξη διαφόρων τεχνολογιών και προϊόντων που θα συμβάλλουν στη δημιουργία μιας κοινωνίας με μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα και στην εξέλιξη των βενζινοκίνητων οχημάτων, για λιγότερους ρύπους και μεγαλύτερη απόδοση. Στον τομέα της αυτοκίνησης επεκτείνει τη γκάμα υβριδικών οχημάτων, βελτιώνοντας τα υβριδικά, τα plug-in υβριδικά και τα EV (ηλεκτρικά) μοντέλα. Ανοίγοντας νέους ορίζοντες η ιαπωνική εταιρεία παρουσιάζει κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Honda Sports EV 02Honda Sports EV Concept
Η Honda γιόρτασε την παγκόσμια πρεμιέρα του Honda Sports EV Concept, ενός πρωτότυπου μοντέλου που συνδυάζει επιδόσεις EV και AI (τεχνητή νοημοσύνη) σε ένα compact αμάξωμα με σκοπό να προσφέρει τη χαρά της οδήγησης που ο χρήστης βιώνει με μία αίσθηση ενότητας με το αυτοκίνητό του.

Honda Urban EV ConceptHonda NeuV 01
Βασισμένο στη νέα, ειδική EV πλατφόρμα της Honda, το Honda Urban EV Concept είναι ένα πρωτότυπο μοντέλο που υποδηλώνει την τεχνολογική και σχεδιαστική κατεύθυνση για τα μελλοντικά ηλεκτρικά οχήματα μαζικής παραγωγής της Honda. Ένα νέο μοντέλο προερχόμενο από αυτό το πρωτότυπο θα αρχίσει να πωλείται πρώτα στην Ευρώπη και μετά στην Ιαπωνία, το 2020.

Honda NeuV
Το Honda NeuV είναι ένα EV concept που διερευνά τις νέες δυνατότητες των οχημάτων Honda Urban EV 03μέσω των τεχνολογιών αυτοματοποιημένης οδήγησης και Τεχνητής Νοημοσύνης (AI). Το NeuV μπορεί να αξιολογήσει την κατάσταση άγχους του οδηγού σύμφωνα με τις εκφράσεις του προσώπου του και / ή τον τόνο της φωνής του και βοηθά τον οδηγό στην υποστήριξη ασφαλούς οδήγησης, ενώ μαθαίνοντας το lifestyle και τις προτιμήσεις του, κάνει υποδείξεις στο συγκεκριμένο οδηγό (επικοινωνία μεταξύ οδηγού και οχήματος).

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO