spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣBMW 6 Gran Turismo

BMW 6 Gran Turismo

BMW Gran Turismo 10Στη νέα BMW 6 Gran Turismo η αποκλειστική γκάμα αξεσουάρ BMW M Performance θα διατίθεται από το λανσάρισμά της το Νοέμβριο, με σκοπό να αναδείξει το σπορ χαρακτήρα της. Τα retrofit αξεσουάρ για το σύστημα κίνησης, την ανάρτηση, το εξωτερικό και το cockpit – εμπνευσμένα από το μηχανοκίνητο αθλητισμό – αναβαθμίζουν τη δυναμική συμπεριφορά και της χαρίζουν μία έντονα εκφραστική εμφάνιση.

Με ήχο M PerformanceBMW Gran Turismo 11
Το σύστημα σιλανσιέ BMW M Performance προσφέρει στο νέο μοντέλο μία εντυπωσιακή ακουστική και οπτική διάσταση. Διαμορφώνει μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο πίσω τμήμα και διασφαλίζει έναν σπορ ήχο, ο οποίος είναι κατάλληλος και για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Το σιλανσιέ κατασκευάζεται από ανοξείδωτο ατσάλι και εξελίχθηκε ειδικά για τα BMW Gran Turismo 21βενζινοκίνητα μοντέλα BMW 630i Gran Turismo, BMW 640i Gran Turismo και BMW 640i xDrive Gran Turismo. Ανάλογα με τον τύπο του κινητήρα και τον εξοπλισμό, διατίθεται είτε με στρογγυλές ή με τραπεζοειδείς απολήξεις εξαγωγής από χρώμιο ή ανθρακονήματα. Οι στρογγυλές απολήξεις διαθέτουν χαραγμένο λογότυπο Μ και οι τραπεζοειδείς αντίστοιχα το λογότυπο M Performance.

The new BMW 6 Series Gran Turismo.

Η γοητεία των τροχών
Η εξωτερική γοητεία της νέας σειράς 6 Gran Turismo προάγονται με ζάντες αλουμινίου 21 BMW Gran Turismo 18ιντσών BMW M Performance. Κατασκευάζονται με τεχνικές σφυρηλάτησης που εξοικονομούν βάρος και υιοθετούν διεπίπεδη, 2άκτινη και δίχρωμη σχεδίαση. Η high-gloss βαφή συνδυάζεται με τις γυαλισμένες επιφάνειες στις εξωτερικές ακτίνες και τη στεφάνη της ζάντας. Οι αποκλειστικής σχεδίασης τροχοί συνδυάζονται με ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων 245/35 R21 στον εμπρός άξονα και 275/30 R21 στον πίσω, με ιδιότητες run flat.

Φρένα από τον κόσμο των αγώνων
BMW Gran Turismo 16Ιδιαίτερα προσεγμένο είναι και το σπορ σύστημα πέδησης που βελτιστοποιεί τη δυναμική οδηγική εμπειρία. Ακόμα και σε εξαιρετικά δυναμική οδήγηση πετυχαίνει αξιόπιστο φρενάρισμα μέσω εσωτερικά αεριζόμενων, ελαφρών, διάτρητων δίσκων με 4πίστονες σταθερές δαγκάνες από αλουμίνιο στον εμπρός άξονα και μονοπίστονες πλευστές δαγκάνες πίσω. Οι κόκκινες δαγκάνες υποδηλώνουν ότι το σπορ σύστημα πέδησης BMW M Performance προέρχεται από το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Καθρέφτες από ανθρακόνημα
Η high-gloss μαύρη μάσκα BMW M Performance μεταμορφώνει το εμπρός τμήμα σε ένα BMW Gran Turismo 14ιδιαίτερα δυναμικό στοιχείο. Σε συνδυασμό με τις μαύρες διακοσμητικές μπάρες του ενεργού αεραγωγού, η κλασική μάσκα BMW αποκτά μία άριστα εναρμονισμένη εμφάνιση. Οι εξωτερικοί καθρέπτες της BMW M Performance από ανθρακονήματα είναι ένα ακόμα ιδιαίτερο οπτικό στοιχείο. Εξαρτήματα από CFRP (πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα) είναι χειροποίητα, περίτεχνα κατασκευασμένα για το νέο μοντέλο. Πολυστρωματική βαφή και highgloss φινίρισμα προσδίδουν στις επιφάνειες του αυτοκινήτου εντυπωσιακό βάθος, ενώ το ματ εξωτερικό με φιλμ BMW M Performance Frozen Black δίνει άλλο “αέρα” στην όλη εμφάνιση.

Εσωτερική υψηλή πολυτέλεια
Το σπορ τιμόνι προσδίδει μία αγωνιστική αίσθηση. Η επένδυση με δέρμα alcantara, οι μεγάλες υποδοχές για τους αντίχειρες και το BMW Gran Turismo 20ελαφρώς επίπεδο κάτω τμήμα το κάνουν ευχάριστο στο κράτημα, προσφέρουν βέλτιστη λαβή και διασφαλίσουν άμεση απόκριση. Μαλακό δέρμα nappa στο πάνω και κάτω τμήμα και στη στεφάνη του τιμονιού, μία διπλές ασημί/γκρι ραφές και η κόκκινη κεντρική επισήμανση ολοκληρώνουν τη δυναμική σχεδίαση του σπορ τιμονιού BMW M Performance. Επίσης περιλαμβάνει χειριστήρια για μηχανικές αλλαγές ταχυτήτων (shift paddles) σε συνδυασμό με το 8τάχυτο, σπορ κιβώτιο Steptronic.

The first-ever BMW 6 Series Gran Turismo. All you need to know.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO