spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΗ νέα BMW X3

Η νέα BMW X3

Δέκα είναι τα “σημεία κλειδιά” της νέας Χ3 και η τρίτη γενιά της BMW X3 είναι έτοιμη να New BMW X3 10παραλάβει τη σκυτάλη, ενός μοντέλου που εγκαινίασε τη μεσαία κατηγορία SAV (Sports Activity Vehicle) το 2003. Από τότε, η BMW έχει καταγράψει πάνω από 1.5 εκατομμύριο ταξινομήσεις σε δύο γενιές μοντέλων μέχρι σήμερα. Τώρα, η νέα BMW X3 ετοιμάζεται να γράψει το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη ιστορία της με μία πιο εντυπωσιακή, δυναμική σχεδιαστική γλώσσα, ισχυρά και παράλληλα αποδοτικά συστήματα κίνησης και πολυτελή εξοπλισμό.

BMW X3 2018 – exterior, interior. Presentation on IAA Frankfurt 2017

Ο 10λογος της 3ης γενιάς Χ3
1. Διαθέτει μια εντυπωσιακή σχεδίαση η οποία υποστηρίζει την ξεχωριστή εμφάνιση και New BMW X3 13υπογραμμίζει το δυναμικό ταπεραμέντο και το γνώριμο χαρακτήρα X.

2. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από τρεις εκδόσεις – xLine, Luxury Line και M Sport – καθώς και από τη γκάμα προϊόντων BMW Individual για να προσαρμόσουν το εσωτερικό και το εξωτερικό της νέας BMW X3 με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια στο προσωπικό τους γούστο.

3. Η κορυφαία BMW X3 M40i θα είναι το πρώτο Μοντέλο M Performance αυτής της σειράς.

New BMW X3 224. Τώρα έχει πραγματοποιηθεί προσεκτική αναβάθμιση πλαισίου, με μειωμένες μη αναρτώμενες μάζες και προηγμένη κινηματική του άξονα, η οποία προάγει τη σπορ συμπεριφορά σε ένα νέο επίπεδο.

5. Από το λανσάρισμα του νέου μοντέλου η γκάμα κινητήρων θα περιλαμβάνει τρεις βενζινοκινητήρες και δύο κινητήρες diesel με εκδόσεις ισχύος 135 kW/184 hp – 265 kW/360 hp (κατανάλωση μικτού κύκλου: 8.4 – 5.0 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 193 – 132 g/km). Όλα τα μοντέλα διατίθενται με το οκτατάχυτο κιβώτιο Steptronic.

New BMW X3 166. Στην τρίτη γενιά Χ3 το βάρος είναι μειωμένο έως 55 κιλά, σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, χάρη στην ευφυή δομή ελαφρού βάρους, ενώ η κορυφαία αεροδυναμική είναι Cd = 0.29.

7. Θα είναι εφοδιασμένο με προηγμένο λειτουργικό σύστημα, με προαιρετικό σύστημα αναγνώρισης χειρονομιών και Intelligent Voice Assistant.

New BMW X3 178. Οι οδηγοί του θα μπορούν να ελέγχουν λειτουργίες όπως το προαιρετικό, βοηθητικό καλοριφέρ, με το προαιρετικό BMW Display Key.

9. BMW CoPilot: Τώρα θα υπάρχουν επιλογές όπως η τελευταία γενιά του Active Cruise Control και το πακέτου ασφαλείας Driving Assistant Plus συμπεριλαμβανομένων Steering & lane control assistant, Lane Change Assistant (από Δεκέμβριο 2017) και Lane keeping assistant με προστασία από πλευρική σύγκρουση αυξάνουν τις δυνατότητες για (ημι-) αυτοματοποιημένη οδήγηση.

10. Θα είναι διαθέσιμη όλη η γκάμα λειτουργιών της τελευταίας γενιάς BMW Connected, για άριστη συνδεσιμότητα μεταξύ ιδιοκτητών, αυτοκινήτων και έξω κόσμου.

BMW X3 Motion Trailer

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO