spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΝέοι σταθμοί διοδίων σε Νέα Ιωνία και Ωραιόκαστρο

Νέοι σταθμοί διοδίων σε Νέα Ιωνία και Ωραιόκαστρο

Οικονομική “ασφυξία” για τους οδηγούς της Θεσσαλονίκης και της Εγνατίας οδού. Πολύ σύντομα δημιουργούνται νέοι σταθμοί διοδίων στην Εγνατία Οδό και πιο συγκεκριμένα Sstathmoi diodion Egnatia 10στην Ιωνία και το Ωραιόκαστρο στην περιοχή του ΤΙΤΑΝ, στον δυτικό τομέα της Θεσσαλονίκης.

Χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμη το κόστος διέλευσης, οι συγκεκριμένοι σταθμοί διοδίων ξεκινούν τις εργασίες τους. Σχετικά με την δημιουργία των σταθμών αυτών ανακοίνωση της Εγνατίας Οδού Α.Ε. αναφέρει:

Η «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» ανακοινώνει ότι βάσειSstathmoi diodion Egnatia 11 της υπ’ αρ. 4779/3.10.2017 απόφασης της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, θα εφαρμοστούν περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα του τμήματος της Εγνατίας Οδού μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Ιωνίας (Κ2 – χ/θ 318) και Ευκαρπίας/ΤΙΤΑΝ (Κ4 – χ/θ 326,5), για την εκτέλεση της α’ φάσης των εργασιών κατασκευής Σταθμού Διοδίων Θεσσαλονίκης στη χ/θ 322,2.
Sstathmoi diodion Egnatia 12Στο μήκος της εργοταξιακής ζώνης θα είναι εγκατεστημένη η προβλεπόμενη εργοταξιακή σήμανση και η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις δύο (2) ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας.

Ζητούμε την κατανόηση των οδηγών για την προσωρινή όχληση και συστήνουμε την ιδιαίτερη προσοχή τους στο να ακολουθούν την εγκατεστημένη σήμανση των κυκλοφοριακών διευθετήσεων και να τηρούν τα όρια ταχύτητας.Sstathmoi diodion Egnatia 13

Για πληροφορίες σχετικά με τις κυκλοφοριακές συνθήκες επί της Εγνατίας Οδού μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλ. 1077.

Οι δημιουργία των νέων σταθμών διοδίων αναμένεται να αυξήσουν σημαντικά το ημερήσιο κόστος μετακίνησης των οδηγών, τόσο των Θεσσαλονικέων, όσο και των διερχόμενων από την Εγνατία Οδό.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO