spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣNissan Leaf Nismo στο Τόκιο

Nissan Leaf Nismo στο Τόκιο

Nissan Leaf Nismo 10Την σπορ πλευρά της ηλεκτροκίνησης θα παρουσιάσει η Nissan στο 45ο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, οι πύλες του οποίου θα είναι ανοικτές για το κοινό από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου. Ανάμεσα στα εκθέματα θα υπάρχει ένα νέο πρωτότυπο που ενσωματώνει το μέλλον του οράματος Intelligent Mobility της Nissan. Επιπλέον, το πρωτότυπο Nissan LEAF NISMO, το υψηλών επιδόσεων Serena NISMO, καθώς και ένα αναβαθμισμένο Skyline θα πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους εκεί. Συνολικά, η Nissan σχεδιάζει να παρουσιάσει 13 οχήματα.

LEAF NISMO ConceptNissan Leaf Nismo 12
Με την εμπορική του διάθεση στην Ιαπωνία του LEAF να έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες, η έκδοση NISMO Concept του νέου LEAF, διαθέτει ένα νέο σπορ εξωτερικό, ειδικά σχεδιασμένο από τη NISMO. Η εφαρμογή της τεχνολογίας των αγωνιστικών αυτοκινήτων της NISMO στο αμάξωμα του LEAF, έχει ως αποτέλεσμα βελτιωμένη αεροδυναμική απόδοση και λιγότερη άντωση, χωρίς να θυσιάζεται ο εξαιρετικός συντελεστής οπισθέλκουσας του μοντέλου. Το μαύρο εσωτερικό έχει εμπλουτιστεί με τις λεπτομέρειες στο χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα της NISMO, δημιουργώντας ένα συναρπαστικό, υψηλής ποιότητας αισθητικό αποτέλεσμα.

Nissan Leaf Nismo 11Στο δρόμο, το LEAF NISMO Concept προσφέρει μια πραγματικά συναρπαστική οδήγηση. Αυτό οφείλεται αφενός στην σπορ ανάρτηση και τα ελαστικά υψηλών επιδόσεων και αφετέρου σε έναν ειδικά ρυθμισμένο υπολογιστή/ επεξεργαστή που προσφέρει άμεση επιτάχυνση σε όλο το εύρος ταχυτήτων. Το LEAF NISMO Concept συνδυάζει τον φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, με τη συναρπαστική οδηγική εμπειρία που ήταν πάντα σήμα κατατεθέν της NISMO.Nissan Leaf Nismo 13

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περίπτερο της Nissan, στο East Hall 5, θα διαθέτει ένα σπειροειδές θέμα σχεδίου που συμβολίζει τη διαχρονική δέσμευση της εταιρείας στη δημιουργία συναρπαστικών μοντέλων. Το όλο περιβάλλον θα απεικονίζει τις αξίες που η Nissan πρεσβεύει, ενώ ένας προσομοιωτής θα επιτρέπει στους επισκέπτες να γνωρίσουν το μέλλον του Nissan Intelligent Mobility.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO