spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΝέα Ford Mustang

Νέα Ford Mustang

FORD MUSTANG 10Η Ford αποκάλυψε τη νέα Ford Mustang για την Ευρώπη , με προηγμένες αναβαθμίσεις κινητήρα και ανάρτησης, εξελιγμένες τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού και περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης για το διάσημο αυτοκίνητο. Οι παραδόσεις της νέας Ford Mustang σε Ευρωπαίους πελάτες θα ξεκινήσουν το 2018.

Το άμεσα αναγνωρίσιμο προφίλ της Mustang αποτυπώνει μία κομψότερη, πιο αθλητική εμφάνιση η οποία αναδεικνύεται με τεχνολογία φωτισμού LED και νέες επιλογές ζαντών αλουμινίου. Τώρα έχει βελτιστοποιηθεί με μία προηγμένη, νέα ρυθμιζόμενη ανάρτηση MagneRFORD MUSTANG 11ide και επιλέξιμα προφίλ οδήγησης Drive Modes, μεταξύ των οποίων ένα νέο, προσαρμοζόμενο My Mode. Η νέα τεχνολογία Active Valve Performance Exhaust προσφέρει ένα πρωτοποριακό Good Neighbour Mode για οδήγηση νωρίς το πρωί ή αργά τη νύχτα.

Αναβαθμισμένοι κινητήρες
Με αναβαθμίσεις σε κινητήρα, πλαίσιο και βελτιωμένες τεχνολογίες, η νέα Mustang υπόσχεται την πιο απολαυστική εμπειρία στον μέχρι τώρα κύκλο ζωής της.

FORD MUSTANG 21Ο V8 5.0L κινητήρας της Ford έχει εξελιχθεί ώστε να προσφέρει περισσότερη ισχύ και υψηλότερο όριο περιστροφής. Η προβλεπόμενη ισχύς των 450 ίππων υποστηρίζεται από τη χρήση του νέου διπλού κυκλώματος τροφοδοσίας με άμεσο ψεκασμό υψηλής πίεσης και έμμεσο χαμηλής πίεσης στους αυλούς εισαγωγής, που αυξάνει επίσης τη ροπή στις χαμηλές στροφές.

Νέο 10άρι αυτόματο κιβώτιο
Η νέα Mustang 2.3L EcoBoost αποδίδει 290 PS, και προσφέρει ταχύτερη απόκριση χάρη στη στιγμιαία αύξηση υπερπλήρωσης για τον υπερσυμπιεστή – που ενεργοποιείται υπό έντονη επιτάχυνση για παροχή πρόσθετης ροπής μετά από κάθε ανέβασμα – και το νέο FORD MUSTANG 22κιβώτιο 10 σχέσεων της Ford.

Το αυτόματο κιβώτιο σχέσεων προσφέρει μεγαλύτερη απόδοση καυσίμου, και βελτιωμένη επιτάχυνση. Το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου επιτρέπει ρυθμίσεις που βελτιστοποιούν τις επιδόσεις για τα Drive Modes, ενώ ο προσαρμοζόμενος προγραμματισμός αλλαγών σχέσεων σε πραγματικό χρόνο επιτρέπει την προσαρμογή του κιβωτίου στη μεταβολή συνθηκών και επιλογή της κατάλληλης σχέσης – από μία χαλαρή βόλτα στην παραλιακή, μέχρι μία διαδρομή σε πίστα dragster. Χειριστήρια αλλαγών σχέσεων στο τιμόνι κάνουν τον οδηγό απόλυτο κυρίαρχο.

Βελτιωμένο 6άρι χειροκίνητο
Το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο της Ford έχει βελτιωθεί για διαχείριση της ισχύος του 5.0L V8 FORD MUSTANG 13κινητήρα με διπλό συμπλέκτη και βολάν διπλής μάζας, για μεγαλύτερη αντοχή, και ταχύτερες αλλαγές σχέσεων. Ο κινητήρας περιλαμβάνει στάνταρ σύστημα Launch Control, για μέγιστη ελκτική πρόσφυση και σταθερές εκκινήσεις. Το Electronic Line Lock που ενεργοποιεί μόνο τα εμπρός φρένα, επιτρέποντας την ελαφρά ολίσθηση των πίσω τροχών για προθέρμανση των ελαστικών ενώ το όχημα είναι σταματημένο, προσφέρεται πλέον στάνταρ με τον κινητήρα 2.3L EcoBoost, πέρα από τον 5.0L V8 – βελτιστοποιώντας τις εκκινήσεις από στάση.FORD MUSTANG 18

Με έξυπνες τεχνολογίες
Θα προσφέρεται στους Ευρωπαίους πελάτες με μία γκάμα τεχνολογιών υποστήριξης οδηγού, όπως Pre-Collision Assist με Pedestrian Detection – ένα σύστημα που έχει σχεδιαστεί για μείωση της σφοδρότητας και, σε μερικές περιπτώσεις, ακόμα και περιορισμό των επιπτώσεων των εμπρόσθιων συγκρούσεων σε οχήματα και πεζούς.

ΗFORD MUSTANG 19 Mustang για πρώτη φορά θα προσφέρεται με τεχνολογίες Adaptive Cruise Control και Distance Alert που συμβάλλουν στη διατήρηση της κατάλληλης απόστασης ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα, Lane Departure Warning που προειδοποιεί τους οδηγούς όταν τυχαία παρεκκλίνουν από τη λωρίδα τους και Lane Keeping Aid που μπορεί να εφαρμόσει ροπή στο τιμόνι για να επαναφέρει το όχημα στη λωρίδα του. Οι προηγμένες τεχνολογίες θα συμβάλλουν στη βελτίωση της κατάταξης στα Euro NCAP crash test.FORD MUSTANG 15

Ένας προσαρμοζόμενος, πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων LCD 12-ιντσών θα προβάλλει πληροφορίες ανάλογα με το επιλεγμένο προφίλ οδήγησης (Drive Mode) – όπως στο Ford GT. Η διαμόρφωση του πίνακα αλλάζει αυτόματα, ανάλογα με το Drive Mode, και μπορεί να προγραμματιστεί για να προβάλλει μία σειρά ενδείξεις σε ένα από τα επτά διαθέσιμα χρώματα. Οι οδηγοί Mustang με οθόνη 12 ιντσών θα βλέπουν κινούμενες εικόνες τύπου video-game – πρωτιά στη βιομηχανία, όταν FORD MUSTANG 16ενεργοποιείται το στοιχείο Electric Line Lock.

Διαθέτει, ακόμη, σύστημα επικοινωνίας & ψυχαγωγίας Ford SYNC 3, με το οποίο οι οδηγοί μπορούν να ελέγχουν λειτουργίες συνδεμένων smartphones, συστημάτων, συστημάτων ήχου, πλοήγησης και κλιματισμού, με φωνητικές εντολές στην καθομιλουμένη και με χειρισμούς pinch & swipe, στην κεντρική έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών. Το σύστημα είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO