spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣBMW M Bike Limited Carbon Edition

BMW M Bike Limited Carbon Edition

BMW M bike 13Μια περιορισμένη ειδική έκδοση ποδηλάτου με αποκλειστικό φινίρισμα BMW M5 κυκλοφορεί η BMW. Η ιδιαίτερη αυτή κατασκευή αποτελείται από ανθρακόνημα και αλουμίνιο, ανεβάζοντας στα ύψη την ποιότητα του ποδηλάτου, ενώ και το αποκλειστικό χρώμα βαφής Marina Bay Blue Metallic ενισχύει την όλη του αισθητική.

Όπως και τα μεγαλύτερα “αδέλφια” του, της BMW M5, η BMW M5 Limited Sedan, η BMW M Bike Limited Carbon Edition περιορίζεται σε μια σειρά από 500 κομμάτια παραγωγής, έτσι BMW M bike 11και αυτή η πρόσφατη δημιουργία αποδεικνύει την εξαιρετική του δυναμική κι ευελιξία και είναι μια περιορισμένη παραγωγή των 500 κομματιών.

Το υδρομορφοποιημένο πλαίσιο αλουμινίου του BMW M Bike Limited Carbon Edition συνδυάζεται με ένα άλλο ελαφρύ υλικό το BMW M bike 14ανθρακόνημα. Το πιρούνι, ο στύλος του καθίσματος και οι αποστάτες είναι όλα κατασκευασμένα από αυτό το premium υλικό και εξασφαλίζουν κορυφαία ποιότητα και ιδιαίτερα χαμηλό βάρος.

Ο εντυπωσιακός του σχεδιασμός συμπληρώνεται με υψηλής ποιότητας τεχνικά εξαρτήματα, όπως ελαστικά 28 x 2.0 Continental CruiseCONTACT με σύστημα ασφαλείας και υδραυλικά δισκόφρενα Shimano BR-M315 για μέγιστη ασφάλεια.BMW M bike 16

Κάθε ένα από τα 500 μοναδικά κομμάτια του BMW M Bike έχει σήμα “Limited Carbon Edition” και παραδίδεται με το δικό του μοναδικό πιστοποιητικό γνησιότητας. Το BMW M Bike Limited Carbon Edition διατίθεται από επιλεγμένους αντιπροσώπους της BMW και μπορεί να παραγγελθεί από το shop.bmw.com με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης τα 1.400€.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO