spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΞεκίνησε η InterCars Ελλάς από τη Θεσσαλονίκη

Ξεκίνησε η InterCars Ελλάς από τη Θεσσαλονίκη

Intercars 10Ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη τις δραστηριότητες του ένας από τους μεγαλύτερους οίκους ανταλλακτικών κι εξοπλισμού συνεργείων της Ευρώπης.
Η Inter Cars Ελλάς, είναι θυγατρική της Inter Cars S.A. και δραστηριοποιείται στο after market σε ένα ευρώ φάσμα ανταλλακτικών αυτοκινήτων, εξοπλισμού συνεργείου κατάλληλο για αυτοκίνητα, φορτηγά, μοτοσυκλέτες & γεωργικά μηχανήματα κι ελαστικών και υποστηρίζεται από τα μακρόχρονα ελεγμένα συστήματα logistics και πληροφορικής. Λειτουργεί σε εγκαταστάσεις 1.100 τ.μ. και υπόσχεται παράδοση των προϊόντων εντός 24 ωρών.

Intercars 11Ποια είναι η εταιρεία
Η InterCars S.A. δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο after market στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη. Με έδρα την Πολωνία, η εταιρεία κολοσσός δραστηριοποιείται ήση σην Εσθονία, Μολδαβία, Σλοβενία, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Λιθουανία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβενία, Ουκρανία. Ιταλία και Λετονία.

Αντικείμενο των δραστηριοτήτων της είναι η διακίνηση ανταλλακτικών, μηχανημάτων κι Intercars 12εργαλείων εξοπλισμού συνεργείων, καθώς και κάθε είδους εξοπλισμού που έχει σχέση με το συνεργείο και την επισκευή οχημάτων. Προμηθεύεται ανταλλακτικά από 500 διαφορετικούς κατασκευαστικούς οίκους οι περισσότεροι εκ των οποίων παράγουν τα προϊόντα τους στην Ευρωπαική Ένωση. Σήμερα συνεργάζεται με περισσότερους από 12.000 μεγάλους πελάτες σε όλη την Ευρώπη.

Intercars 17Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Πολωνία και διαθέτει 216 σημεία διακίνησης ανταλλακτικών και άλλα 200 στην υπόλοιπη Ευρώπη. Η γκάμα της εταιρείας περιλαμβάνει περισσότερους από 1.000.000 κωδικούς προϊόντων, ανταλλακτικά για επιβατικά αυτοκίνητα, ελαφρά και βαρέα φορτηγά και λεωφορεία, καθώς και για μοτοσυκλέτες. Παράλληλα είναι ο ιδιοκτήτης των αλυσίδων επισκευής οχημάτων Perfect Service, Q-ServiceTruck, Q-Service Premium, Q-Service Moto με περισσότερα από 1.000 σημεία επισκευής στην Ευρώπη.

Τα στοιχεία επικοινωνίας της νέας εταιρείας Intercars 14είναι:

InterCars S.A.
Νεοχωρούδα 54500 Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 289552
Fax: 2310 289553

Και το γεωγραφικό της στίγμα είναι :
40” 42′ 20.8” Ν
22” 50′ 40.6” Ε

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO