spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣSuzuki Swift Sport

Suzuki Swift Sport

Suzuki Swift Sport 10Επίσημο ντεμπούτο στη Φρανκφούρτη, το νέο Suzuki Swift Sport παρουσιάστηκε με μυώδη σπόιλερ, νέα κυψελωτή μάσκα, νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, νέες ζάντες 17 ιντσών με ελαστικά 195/45, με διαχύτη και δύο απολήξεις εξάτμισης.

Και στο πιο ενδιαφέρον, τώρα ένας 1,4 βενζινοκινητήρας τούρμπο αποδίδει ισχύ 140 ίππων και 270Nm ροπής στις 2.500 σ.α.λ. Suzuki Swift Sport 17Χωρίς περισσότερα τεχνικά στοιχεία, τα μόνα που γνωρίζουμε είναι ότι έχει βελτιωμένη αίσθηση κιβωτίου και συμπλέκτη, είναι πιο πρακτικό στην καθημερινή χρήση και έχει νέα καθίσματα και τιμόνι.

Το 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων έχει υποστεί τώρα σημαντικές βελτιώσεις. Ελαφρύτερο κατά 80 κιλά, τώρα το βάρος του φτάνει τα 970 κιλά, γεγονός που το καθιστά πιο ευέλικτο, Suzuki Swift Sport 16ταχύτερο και πιο οικονομικό. Η μείωση του βάρους προέρχεται από τη νέα πλατφόρμα, η οποία είναι πιο στιβαρή και προσφέρει υψηλότερη ασφάλεια.

Στο εσωτερικό του έχουμε κοντύτερο επιλογέα ταχυτήτων, κοφτό τιμόνι, σπορ bucket καθίσματα και σπορ πίνακας οργάνων. Μια οθόνη αφής στο κέντρο 7 ιντσών με 3D σύστημα πλοήγησης περιλαμβάνει το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

All-new Suzuki Swift Sport official movie for Frankfurt Motor Show 2017

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO