spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣVW Sedric Concept

VW Sedric Concept

Volkswagen SEDRIC 11Σύμφωνα με τη VW το Sedric θα είναι ο “συνταξιδιώτης” των επιβατών, αφού θα μπορεί ο οδηγός του να συζητά μαζί του, να του λέει ποιος είναι ο προορισμός του, πως θέλει να πάει έως εκεί, να παρουσιάζει τις κυκλοφοριακές συνθήκες και να αναφέρει τον χρόνο που απομένει μέχρι τον τελικό προορισμό. Θα είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα μέσο μετακίνησης.

Volkswagen SEDRIC 15Πρόκειται για την ανανεωμένη έκδοση του μοντέλου αυτή που παρουσιάζεται στη Φρανκφούρτη, αφού για πρώτη φορά είχε παρουσιαστεί πριν λίγους μήνες στη Γενεύη. Είναι πλήρως ηλεκτρικό, αυτόνομο επιπέδου 5 και 100% συνδεδεμένο αφού θα μπορεί να εκτελέσει κάθε επιθυμία μεταφοράς των επιβατών του χωρίς αυτοί να κάνουν το παραμικρό. Δεν διαθέτει ούτε τιμόνι, ούτε πεντάλ αλλά ούτε και κάποια κονσόλα. Συνεπώς θα τα κάνει όλα μόνο του.

Volkswagen SEDRIC 14Κάθε είδους πληροφορία, όπως και το προηγμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, προβάλλονται σε μια μεγάλη OLED οθόνη. Οδηγός και επιβάτες θα μπορούν κατά τις μετακινήσει τους να απολαμβάνουν τη διαδρομή, να χαλαρώνουν, μέχρι και να κοιμούνται. Πρόκειται για την τεχνολογία που έρχεται και μάλιστα πολύ πιο γρήγορα απ΄ ότι μπορούμε να φανταστούμε.

Meet Sedric: The first concept car of the Volkswagen Group

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO