spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣHonda Urban EV Concept

Honda Urban EV Concept

Η HondHonda Urban EV Concept 10a παρουσίασε στην έκθεση της Φρανκφούρτης το ρετρό Urban EV Concept, ένα ηλεκτρικό πρωτότυπο μοντέλο για τις αστικές μετακινήσεις του αύριο. Το λιλιπούτειο αυτό αυτοκίνητο με τη ρετρό σχεδίαση διαθέτει υπέροχες αρετές. Μπορεί να βοηθήσει τον ιδιοκτήτη του να κερδίζει χρήματα, αφού με το ενσωματωμένο σύστημα Power Manager Concept, αποθηκεύει ενέργεια πολύ αποδοτικά και με αυτή μπορεί να τροφοδοτεί το σπίτι του ιδιοκτήτη, το γραφείο αλλά και να διοχετεύει Honda Urban EV Concept 18ενέργεια στο δίκτυο. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το 2019.

Το Urban EV Concept “πατάει” πάνω σε μια καινούργια πλατφόρμα. Μια οθόνη η οποία βρίσκεται στο μπροστά μέρος του αυτοκινήτου προβάλλει χρήσιμες πληροφορίες για τον οδηγό ή και τους άλλους οδηγούς. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι υπάρχει ένδειξη για το πόσο φορτισμένη είναι η μπαταρία κHonda Urban EV Concept 11αι στο πλαϊνό τμήμα του αυτοκινήτου. Χαρακτηριστικό του είναι ότι οι πόρτες του ανοίγουν ανάποδα.

Το εσωτερικό του είναι σχεδιασμένο να μετακινεί άνετα τέσσερις επιβάτες. Στην μινιμαλιστική του σχεδίαση υπάρχουν ξύλινες επενδύσεις, ενώ μια τεράστια οθόνη στο κεντρικό ταμπλό προβάλει τα πάντα από το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Οθόνες υπάρχουν ακόμη και στα πλαίσια των θυρών μέσω των οποίων οι πλαϊνές κάμερες ενημερώνουν για τα πάντα οδηγό και επιβάτες.

Honda Urban EV Concept

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO