spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣBMW Concept X7 iPerformance

BMW Concept X7 iPerformance

Σημαντική η παρουσία της BMW Concept X7 iPerformance στην Έκθεση Αυτοκινήτου της BMW X7 Concept 10Φρανκφούρτης. Η Γερμανική εταιρεία παρουσιάζει ένα μοντέλο νέας φιλοσοφίας στην πολυτελή κατηγορία και επιχειρεί μία νέα προσέγγιση στην έννοια της πολυτέλειας. Το πρωτότυπο X7 iPerformance είναι ένα 6θέσιο SΑV με υλικά υψηλής ποιότητας και κορυφαίο σύστημα infotainment με μεγάλες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Η ονομασία iPerformance του πρωτοτύπου υποδηλώνει την ύπαρξη της επαναστατικής τεχνολογίας eDrive της BMW η οποία, σε συνάρτηση με ένα βενζινοκινητήρα BMW TwinPower Turbo, δημιουργεί ένα plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο.

BMW X7 Concept 12Το μοντέλο που έρχεται
Το πρωτότυπο αυτοκίνητο θεωρείται προάγγελος του μελλοντικού μοντέλου παραγωγής που πρόκειται να κάνει ντεμπούτο το 2018. Η αναμενόμενη BMW X7 αποτελεί μέρος της μεγαλύτερης προϊοντικής επέλασης στην ιστορία της εταιρίας και εισάγει το DNA του Sports Activity Vehicle της BMW στην κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων. Τα 6 καθίσματα είναι σε διάταξη τριών σειρών και τα τέσσερα είναι τελείως ανεξάρτητα.

BMW X7 Concept 16Η υπερυψωμένη θέση οδήγησης εξασφαλίζει σφαιρική ορατότητα και εξαιρετική εικόνα του δρόμου. Ο πίνακας οργάνων των 12,3 ιντσών και η κεντρική οθόνη αφής βρίσκονται κοντά μεταξύ τους, δίνοντας την εντύπωση ότι πρόκειται για μία συνεχόμενη και έξυπνα προηγμένη οθόνη. Η νέα λειτουργική φιλοσοφία επιτρέπει την διαδραστική χρήση και των δύο οθονών. Κάτω από το επίπεδο των οθονών, η οργάνωση των διακοπτών σε καθαρές, κομψές επιφάνειες υπογραμμίζουν τη μινιμαλιστική BMW X7 Concept 18προσέγγιση στη σχεδίαση. Το κρύσταλλο σε σκούρο Silver Night με εν μέρει κρυφό φωτισμό δίνει μία εκλεπτυσμένη όψη σε χειριστήρια όπως ο επιλογέας ταχυτήτων, ο διακόπτης iDrive και τα πλήκτρα πολλαπλών λειτουργιών στο τιμόνι.

Τα δύο ξεχωριστά καθίσματα στη δεύτερη σειρά προσφέρουν όλα τα πλεονεκτήματα των εμπρός. Επίσης, κάθε επιβάτης της μεσαίας σειράς έχει στη διάθεσή του τις υπηρεσίες του Infotainment χάρη στις οθόνες αφής που υπάρχουν στο πίσω κάθισμα. Στο συγκεκριμένο τομέα, η BMW Concept X7 iPerformance BMW X7 Concept 17επιδεικνύει το όραμα του BMW Group για απρόσκοπτη ενσωμάτωση του ψηφιακού κόσμου του πελάτη στο αυτοκίνητο μέσα από το δίκτυο BMW Connected.

Η νέα BMW 8, η νέα BMW X7, το BMW i8 και το νέο BMW i8 Roadster θα πλαισιώσουν τη BMW σειράς 7 σε μία σημαντικά ανεπτυγμένη γκάμα στην κατηγορία πολυτελείας.

BMW Concept X7 iPerformance

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO