spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣJohn Cooper Works GP Concept

John Cooper Works GP Concept

John Cooper Works GP Concept 02Δίχως περισσότερα τεχνικά στοιχεία, η Mini έδωσε στη δημοσιότητα πολύ ενδιαφέρον φωτογραφικό υλικό για το εντυπωσιακό και ταχύτατο John Cooper Works GP Concept. Το επιθετικό σε εμφάνιση Mini αποκαλύπτεται μόλις λίγες ημέρες πριν από την επίσημη αποκάλυψή του στο σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Η Mini 50 χρόνια μετά την σπουδαία νίκη της στο Ράλι Μόντε Κάρλο του 1967, “επιστρέφει” με μια σπουδή εμπνευσμένη από αυτή της John Cooper Works GP Concept 08την επιτυχία. Και θα αποτελέσει τη βάση για την εξέλιξη της επόμενης γενιάς της σπορ κατασκευής της.

Το πειραματικό αυτό μοντέλο εμπεριέχει όλο το αγωνιστικό DNA της μάρκας, τη φιλοσοφία της και το ταμπεραμέντο. Και πάνω σε αυτά “κτίζει” το μέλλον που έρχεται. Με χρωματικές αντιθέσεις, με προσεγμένη σχεδίαση, με δυναμικούς προφυλακτήρες, με 19άρες ζάντες, με δίδυμες απολήξεις της εξάτμισης που John Cooper Works GP Concept 03είναι τοποθετημένες στο κέντρο του πίσω μέρους και εντυπωσιακή αεροτομή, η όλη προσέγγιση “προδίδει” κάτι πολύ δυναμικό και γρήγορο.

Εξ΄ ίσου εντυπωσιακό είναι και το εσωτερικό του. Λιτό μεν, αλλά κατασκευασμένο για σκληρούς και απαιτητικούς αγώνες εμπεριέχει μόνον τα απολύτως απαραίτητα από τη FIA.

The MINI John Cooper Works GP Concept

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO