spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΤο Jeep Compass άντεξε στα crash test του EuroNCAP

Το Jeep Compass άντεξε στα crash test του EuroNCAP

Με το “δεξί” ξεκινά το νέο Jeep Compass την εμπορική του καριέρα στην ελληνική αγορά. Τα ιδιαίτερα σκληρά και απαιτητικά crash test του Euro NCAP το βγάλανε αλώβητο από τις Jeep Compass Euro NCAP 10διαδικασίες, κερδίζοντας επάξια τα 5 πολυπόθητα αστέρια της ασφάλειας. Τα 70 και πλέον συστήματα ασφαλείας και ο κλωβός από ατσάλι υψηλής αντοχής, προστατεύουν αδιάλειπτα τους επιβάτες του.

Ο Ανεξάρτητος Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ασφαλείας EuroNCAP, απένειμε στο Jeep Compass την ανώτατη διάκριση των 5 Αστέρων, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τις τεχνολογικές εξελίξεις που ενσωματώνει το ολοκαίνουργιο μοντέλο στην προστασία οδηγού και επιβατών.

Δείτε τα εξοντωτικά crash test του Euro NCAP
Jeep Compass – Euro NCAP Results 2017

Ξεπερνώντας τα υψηλότερα όρια
Το νέο Jeep Compass πέτυχε θετικά σκορ σε όλες τις κατηγορίες δοκιμών -ενηλίκων, Jeep Compass Euro NCAP 11παιδιών, πεζών και συστημάτων παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας- με την διάκριση να είναι ακόμα πιο σημαντική αφού επιτεύχθηκε βάσει των νέων κριτηρίων που ισχύουν από το 2017 και είναι τα αυστηρότερα στην ιστορία του οργανισμού.

Για το νέο Jeep Compass, που εξελίχθηκε με την ασφάλεια στο επίκεντρο, η διάκριση έχει διπλή σημασία γιατί αποδεικνύει πως η εμβληματική φίρμα μπορεί να συνδυάσει τις θρυλικές εκτός δρόμου επιδόσεις και την αίσθηση ελευθερίας που διαχρονικά προσφέρουν τα οχήματά τα της, με τεχνολογία αιχμής για απόλυτη ασφάλεια.

Με υψηλά επίπεδα παθητικής ασφάλειαςJeep Compass Euro NCAP 13
Σημαντική συμβολή στην κατάκτηση των 5 αστέρων για το ολοκαίνουργιο Jeep Compass, εκτός από τα 70 και πλέον συστήματα παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας, είχε ο κλωβός ασφαλείας του μοντέλου που αποτελείται από ατσάλι υψηλής αντοχής σε ποσοστό άνω του 65%, εξασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα παθητικής ασφάλειας αλλά και εντυπωσιακή ακαμψία για τις εκτός και εντός δρόμου αποδράσεις των οδηγών του.

Τα συστήματα ασφαλείας
Τα παρεχόμενα συστήματα ασφάλειας και υποστήριξης οδηγού του νέου Jeep Compass περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:
Forward Collision Warning-Plus: Προειδοποίηση και ενεργή αποφυγή επερχόμενης Jeep Compass Euro NCAP 12πρόσκρουσης με αυτοκίνητο ή άλλο εμπόδιο.
Lane Sense Departure Warning-Plus: Προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας και ενεργή επαναφορά
Adaptive Cruise Control: Αυτόματο cruise control με διατήρηση ταχύτητας και απόστασης από το εμπρός όχημα
Blind-spot Monitoring: Παρακολούθηση τυφλών σημείων κατά τους ελιγμούς αλλαγής λωρίδας
Park Sense Rear Park Assist: Υποβοήθηση παρκαρίσματος
Rear Cross Path detection: Παρακολούθηση κάθετης κίνησης με προειδοποίηση

Το ολοκαίνουργιο και με ασφάλεια 5 αστέρων Premium Compact SUV Jeep Compass, βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις του επίσημου δικτύου της Lancia-Jeep Hellas, και προσφέρεται σε εκδόσεις FWD και 4X4, με κινητήρες βενζίνης και diesel από 1.400 κ.εκ. απόδοσης έως 170 ίππους και 9-τάχυτα αυτόματα ή χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO