spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣSkoda Kodiaq Sportline & Scout

Skoda Kodiaq Sportline & Scout

H Skoda συνεχίζει επιθετικά στη SUV κατηγορία παρουσιάζοντας στην επικείμενη Φρανκφούρτη δύο νέες εκδόσεις Kodiaq, την Sportline και την Scout. Η Sportline είναι η σπορτίφικη έκδοση με ιδιαίτερα δυναμικό εξοπλισμό. Από την άλλη, η τετρακίνητη έκδοση Kodiaq Scout διαθέτει στοιχεία καθαρά off road.

Skoda Kodiaq SportlineΟι λάτρεις της σπορ εμφάνισης έχουν τώρα μια ξεχωριστή έκδοση, ιδιαίτερα δυναμική και κομψή. Ξεχωρίζουν οι ζάντες αλουμινίου Triglav 19 ιντσών ή προαιρετικές ζάντες αλουμινίου “Vega” 20 ιντσών., η μαύρη μάσκα του, οι μαύροι εξωτερικοί καθρέφτες που είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι, θερμαινόμενοι και πτυσσόμενοι, οι προστατευτικές λωρίδες στις πόρτες και στο αμάξωμα και ο νέος σχεδιασμός του πίσω προφυλακτήρα. Όλα αυτά δημιουργούν μια νέα σπορ εμφάνιση, μαζί με τα σκούρα πίσω κρύσταλλα και τις μαύρες ράγες οροφής που διατίθενται ως προαιρετική επιλογή.

Εσωτερικά υπάρχουν καθίσματα με ασημένια ραφή ή Alcantara / δερμάτινα, δερμάτινο τιμόνι και πεντάλ αλουμινίου, ενώ το λογότυπο Sportline βρίσκεται τοποθετημένο στα εμπρός φτερά και στο ντουλαπάκι του συνοδηγού. Θα είναι διαθέσιμο με δύο κινητήρες βενζίνης και δύο πετρελαιοκινητήρες με ισχύ από 110 kW (150 PS) έως και 140 kW (190 PS).

Skoda Kodiaq Scout
Με στάνταρ σύστημα τετρακίνησης έρχεται για να τονίσει τις εκτός δρόμου δυνατότητές του, τόσο οπτικά, όσο και τεχνολογικά, ενώ είναι και κατά 9 χιλιοστά μακρύτερο από την κανονική έκδοση. Τα ασημί ματ χρώματα αποτελούν σχεδιαστικά στοιχεία στους δύο Skoda Kodiaq Scoutπροφυλακτήρες, στις ράγες οροφής και στους εξωτερικούς καθρέφτες. Αρκετές άλλες σχεδιαστικές λεπτομέρειες τονίζουν την στιβαρή του κατασκευή, όπως το πακέτο
Rough Road το οποίο προστατεύει τον κινητήρα στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου. Οι ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών «Crater» συμβάλλουν επίσης στην δυναμική του εμφάνιση. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής δύο βενζινοκινητήρων με ισχύ 110 kW (150 PS) και 132 kW (180 PS), καθώς και δύο πετρελαιοκινητήρων ισχύος 110 kW (150 PS) και 140 kW (190 PS).

Το λογότυπο SCOUT τοποθετείται στα μπροστινά φτερά και στο ντουλαπάκι. Το μαύρο εσωτερικό διαθέτει καθίσματα με συνδυασμό δέρματος / Alcantara που φέρουν επίσης το λογότυπο SCOUT. Τα καλύμματα των θυρών καλύπτονται επίσης στο Alcantara. Στο ταμπλό και στις πόρτες υπάρχουν ειδικές ξύλινες διακοσμητικές λωρίδες (‘Ash Wood’). Το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών τριών ακτίνων είναι δερμάτινο. Η οθόνη ψυχαγωγίας πέραν των άλλων ενημερώνει τώρα για τη γωνία κλίσης του αμαξώματος, ενώ διαθέτει πυξίδα και υψομετρητή.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO