spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣVW Amaroc Aventura Concept & Dark Label

VW Amaroc Aventura Concept & Dark Label

Amarok IAA 10Δύο νέα μοντέλα Amarok θα παρουσιάσει η Volkswagen επαγγελματικά στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτων στη Φρανκφούρτη (14-24 Σεπτεμβρίου). Η κορυφαία Amarok Aventura εφοδιάζεται με ένα TDI κινητήρα 3,0 λίτρων, ενώ η ειδική έκδοση Dark Label, θα είναι διαθέσιμη από την άνοιξη του 2018 .

Το εξειδικευμένο Amarok Aventura Exclusive θα είναι εφοδιασμένο με αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων και μόνιμη τετρακίνηση, με ισχύ 190 kW / 258 PS καθώς και αυξημένη ροπή. Αυτό εξασφαλίζει άφθονη ισχύ για ρυμούλκηση και επιτάχυνση. Το πρωτοποριακό αυτοκίνητο “Turmeric Yellow Metallic” είναι εφοδιασμένο και με τροχούς 19 “της Milford.Amarok IAA 12

Με εκτεταμένη χρήση χρωμίου για στιλιστικές επεμβάσεις, το Amarok Aventura είναι εφοδιασμένο με προβολείς bi-xenon και με LED φώτα ημέρας.
Εσωτερικά διαθέτει ParkPilot, κάμερα οπισθοπορείας, δερμάτινα μαύρα καθίσματα ρυθμιζόμενα (ergoComfort) προς 14 κατευθύνσεις, δερμάτινο τιμόνι και σύστημα πλοήγησης Discover Media.

Amarok IAA 14Amarok Dark Label
Το Amarok Dark Label είναι βασισμένο στο επίπεδο εξοπλισμού Comfortline και περιλαμβάνει σκούρες στιλιστικές χρωματιστές προσθήκες, λωρίδες χρωμίου στην μπροστινή μάσκα και ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών “Rawson”.

Εξοπλίζεται με ένα κινητήρα V6 TDI 163 PS (120 kW) με χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων ή με ισχύ 204 ίππων (150 kW ) TDI με χAmarok IAA 13ειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων και τετρακίνηση 4MOTION ή με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και μόνιμη τετρακίνηση. Και οι δύο κινητήρες διαθέτουν τεχνολογίες BlueMotion ως στάνταρ, συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος start-stop, ανάκτησης ενέργειας φρένων καθώς και ελαστικά που έχουν βελτιστοποιηθεί για χαμηλή αντίσταση κύλισης. Όλα τα επίπεδα επιδόσεων πληρούν το πρότυπο εκπομπών της ΕΕ-6 και θα είναι διαθέσιμο στη Γερμανία την άνοιξη του 2018 με τιμή εκκίνησης 33.714 ευρώ.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO