spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΕπιθετικά η Citroen στη Φρανκφούρτη

Επιθετικά η Citroen στη Φρανκφούρτη

Citroen C3 Aircross 11Η Citroen ξεκινά την επίθεση SUV της στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης με την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου C3 SUV Aircross Compact. Πρόκειται για ένα SUV νέας γενιάς με προσωπικότητα, με χώρους στην άνεση και έμφαση στις συνδεδεμένες τεχνολογίες. Επιπλέον ο Γάλλος κατασκευαστής θα παρουσιάσει δύο νέα μοντέλα που μοιράζονται το πνεύμα περιπέτειας και αναψυχής:

Spacetourer Rip Curg Concept 15Spacetourer Rip Curg Concept, ένα εντελώς νέο concept 4×4 όχημα που μπορεί να πάει οπουδήποτε σε πλήρη άνεση. Αυτή η νέα ιδέα μετατρέπεται πλήρως χάρη στην τεχνογνωσία του Rip Curl, έτσι ώστε η διασκέδαση να μην σταματά ποτέ.

E-Mehari “STYLED BY COURRÈGES” μια περιορισμένη έκδοση με ισχυρή προσωπικότητα που επεκτείνει τη συνεργασία ανάμεσα στη Citroen και τον φημισμένο οίκο μόδας και εγκαινιάζει τη 2η γενιά του E-MEHARI.

Συνδυάζοντας τις εμπειρίες
Τρία μοντέλα και τρεις διαφορετικές εμπειρίες στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας: είναι Citroen e-Mehari Courreges 10μια τέλεια εικόνα της ικανότητας της Citroën να αντλεί έμπνευση από διαφορετικούς τρόπους ζωής και να προσφέρει σύγχρονες λύσεις γεμάτες χαρακτήρα. Αυτή η φιλοσοφία απεικονίζεται επίσης από την εκστρατεία μάρκας “Inspired by You” και ενσωματώνεται σε όλα τα τμήματα της αγοράς και την γεωγραφική περιοχή με τα τολμηρά αυτοκίνητα και την απαράμιλλη άνεση χάρη στο πρόγραμμα CITROËN ADVANCED COMFORT.

Citroen C3 Aircross 12C3 SUV Aircross Compact
Αυτό το πολύχρωμο SUV ξεχωρίζει με το μοναδικό του σχεδιασμό. Το νέο αυτό μοντέλο θα παρουσιαστεί με έναν αριθμό διαφορετικών συνδυασμών χρωμάτων και σχεδίων εσωτερικών χώρων για να δείξει τις δυνατότητές του για εξατομίκευση. Ο χώρος των επιβατών σχεδιάστηκε με την μοναδική τεχνογνωσία της Citroën όσον αφορά τον ενσωματωμένο χώρο, Citroen C3 Aircross 13τη διαμόρφωση και το φως που έρχεται στην καμπίνα, έτσι ώστε να θέτει ένα νέο πρότυπο στην κατηγορία του. Το νέο C3 Aircross έρχεται με υψηλό επίπεδο άνεσης και μια επιλογή από 12 σύγχρονα συστήματα υποστήριξης οδηγού και τέσσερις επιλογές συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένης της ασύρματης φόρτισης Smartphone. Είτε στην πόλη, είτε εκτός το νέο C3 Aircross προωθεί την ευχάριστη οδήγηση με την αίσθηση SUV και το Grip Control με Hill Decent Assist.

Nouveau SUV Compact Citroën C3 Aircross

Spacetourer Rip Curg ConceptSpacetourer Rip Curg Concept 11
Οι Citroën και Rip Curl αποφάσισαν να συνεργαστούν για άλλη μια φορά και θα αποκαλύψουν την απόλυτη κινητικότητα, συμβολίζοντας τη διασκέδαση χωρίς όρια. Μια ολοκαίνουργια ερμηνεία του SpaceTourer που είναι αφιερωμένη στις υπαίθριες δραστηριότητες, είναι ένα πραγματικά μοντέρνο όχημα με αυξημένες δυνατότητες χάρη σε μια Spacetourer Rip Curg Concept 19μετατροπή 4×4 από την Automobiles Dangel. Για την απόλυτη ελευθερία, η ιδέα έχει κατασκευαστεί από την Pössl ως ένα συμπαγές τροχόσπιτο. Το μοντέρνο εσωτερικό και εξωτερικό του αυτοκινούμενου αυτοκινήτου καλύπτονται με μια πρωτότυπη επιλογή ειδικών χρωμάτων. Το SpaceTourer Rip Curl Concept δίνει έμφαση στις ιδιότητες παραγωγής του SpaceTourer, εστιάζοντας στη λειτουργικότητα, την ευκολία χρήσης, την άνεση και την τεχνολογία για πλήρη ελευθερία.

SpaceTourer Rip Curl Concept, l’évasion sans limite

Citroen e-Mehari Courreges 11E-Mehari “STYLED BY COURRÈGES”
Η Citroen και ο οίκος μόδας Courrèges δημιούργησαν μια 100% ηλεκτρική πρόταση πάνω στο πνεύμα του Mehari του 1968. Το μοντέλο αυτό θα παραχθεί σε μόλις 61 αυτοκίνητα, προκειμένου να τιμηθεί η χρονιά ίδρυσης της Courrèges που είναι το 1961.

Το E-Mehari κινείται από έναν ηλεκτροκινητήρα 68 ίππων με 166 Nm ροπής, το οποίο επιταχύνει από 0-60 χλμ/ώρα σε 7,3 δευτερόλεπτα, Citroen e-Mehari Courreges 12έχοντας τελική ταχύτητα 110 χλμ/ώρα. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 30 kWh η οποία προσφέρει αυτονομία 195 χλμ. Το περιορισμένης έκδοσης ηλεκτρικό μοντέλο σε μαύρο χρώμα με 15άρες ζάντες, έχει όψη περιπέτειας με προστατευτικά σε φτερά και προφυλακτήρες, ασπρόμαυρο δέρμα ειδικά επεξεργασμένο για να αντέχει στη βροχή, ηχοσύνολο κ.α. Η οροφή του είναι σκληρή και αποσπωμένη, παραπέμποντας και αυτή στην περιπέτεια.

E-Mehari

C3 WRC
Στον ίδιο εκθεσιακό χώρο η γαλλική εταιρεία θα παρουσιάσει και το νέο C3 WRC. Ένα πραγματικό αντικείμενο πάθους, αθλητισμού και ανθρώπινης προσπάθειας.

C3 WRC
Sébastien Loeb testing the Citroën C3 WRC

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO