spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣBMW 8 Series Concept

BMW 8 Series Concept

Οι Γερμανοί έχουν βάλει σκοπό να κατακτήσουν τις εντυπώσεις στην επερχόμενη έκθεση BMW Concept 8 series 10αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Η τεχνολογία στο υπέρτατο σημείο της αναμένεται να εντυπωσιάσει τους χιλιάδες επισκεπτες της έκθεσης. Με τις πρεμιέρες των νέων μοντέλων της στη Φρανκφούρτη, η BMW εδραιώνεται περαιτέρω σαν μία μάρκα με συναισθηματική απήχηση χάρη στην εμπνευσμένη σχεδίαση, τις πρωτοποριακές καινοτομίες και την οδηγική απόλαυση για την οποία φημίζεται. Η BMW παρουσιάζει επίσης τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις για το μέλλον της προσωπικής μετακίνησης, όπου ο εξηλεκτρισμός των συστημάτων κίνησης, η ολοκληρωμένη ψηφιοποίηση και η περαιτέρω πρόοδος στον τομέα της αυτοματοποιημένης οδήγησης θα παίξουν καθοριστικό ρόλο.

Εντός έδρας το “παιχνίδι”
BMW Concept 8 series 11Στην κεντρική είσοδο της έκθεσης της Φρανκφούρτης έχει προετοιμαστεί για το κοινό σταντ των BMW, MINI και BMW Motorrad που θα αποτελέσει ένα forum για την ανάδειξη νέων και μελλοντικών προτάσεων της προϊοντικής γκάμας. Στο σημείο αυτό τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες από όλες τις μάρκες θα εκτίθενται με το σλόγκαν “Το Αύριο Είναι Τώρα”. Ο εκθεσιακός χώρος καλύπτει μία επιφάνεια πάνω από 10.500 m2 και περιβάλλεται από μία κυκλική πίστα περίπου 150 m. Εκεί, οι επισκέπτες της Έκθεσης (14 – 24 Σεπτεμβρίου 2017) θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα νέα μοντέλα εν δράσει.

BMW Concept 8 series 18BMW Concept 8 Series
Τα μοντέλα BMW Concept 8 Series και BMW 7 Series Edition 40 Jahre αποδεικνύουν την ισχυρή παρουσία της BMW στην πολυτελή κατηγορία. Το παρών στη Φρανκφούρτη δίνουν επίσης η BMW Concept Z4, η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo και η νέα BMW X3 που υπόσχονται απεριόριστη οδηγική απόλαυση σε συνδυασμό με συναρπαστική open-air αίσθηση, κομψότητα και άνεση στα μακρινά ταξίδια, αλλά και πολυδιάστατες σπορ ικανότητες. Η BMW Concept 8 series 15τεχνογνωσία που προέρχεται από το μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι παραδοσιακό συστατικό του DNA της BMW και χαρίζει στη νέα BMW M8 GTE τα τέλεια διαπιστευτήρια για τους αγώνες αντοχής. Η νέα BMW M5, μεταφέρει αυτά τα γονίδια υψηλών επιδόσεων από την πίστα στο δρόμο με θεαματικό τρόπο. Η νέα έκδοση του BMW i3, που κάνει επίσης ντεμπούτο στη Φρανκφούρτη μαζί με το νέο και ακόμα πιο σπορ BMW i3s, αποτυπώνει τη στενή σχέση οδηγικής απόλαυσης και βιωσιμότητας σύμφωνα με τις αρχές της BMW i.

BMW Concept 8 series 20Η BMW Motorrad επικεντρώνεται επίσης στην έντονα συναισθηματική και βιώσιμη πλευρά της μετακίνησης στη Φρανκφούρτη. Η αποκλειστική, αγωνιστική BMW HP4 RACE και το BMW Motorrad Concept Link, με νέο, ηλεκτρικό σύστημα κίνησης και προηγμένη τεχνολογία συνδεσιμότητας πλαισιώνονται από πολυάριθμες ακόμα πρωτοποριακές ιδέες για την αστική μετακίνηση του αύριο.

BMW 8 Series Concept.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO